mrs secretary

Selasa, 18 Oktober 2011

ready to eat

Assalamualaikum...(^ ^)

Mas memang pengemar waffles... paling Mas suka waffles kaya campur planta!


pastu bila Gardenia keluarkan produk Delicia Waffles tu, Mas pun teringin nak cuba... belilah perisa Blueberry! sedaplah rasanya... tapi kalau panaskan dan tambah perisa lain mungkin lebih sedap kot! letak aiskrim ke, coklat cair ke, kaya ke... pasti lebih terangkat!

sekarang ni dah senang kan? banyak produk 'ready to eat' macam ni di pasaran... kalau tak sempat nak buat breakfast untuk anak-anak ke, belikan untuk mereka waffles ni! memang sesuai untuk sarapan pagi... lagipun dalam pek tu ada dua keping, kenyanglah bila diambil sebagai breakfast... kalau untuk minum petang pun boleh!

dah macam duta produk Gardenia pulak! saja nak share pada yang belum pernah rasa Delicia Waffles ni... memang sedap! harga pun murah, cuma RM1.40... cubalah!

18 ulasan:

  1. huhuhu melelehhhhh tengok! dah lar lapar ni..waffle wif eskrem memang lazatttt ;)

    BalasPadam
  2. memng tak dinafikan memng sedap...sedap sampai menjilat jari...rasa sekali pasti nak lagi..heeheehee...



    p/s:akak,ada ciri2 tak saya jd duta??

    BalasPadam
  3. memng tak dinafikan memng sedap...sedap sampai menjilat jari...rasa sekali pasti nak lagi..heeheehee...



    p/s:akak,ada ciri2 tak saya jd duta??

    BalasPadam
  4. yna pun suka waffle k.mas..tapi yang coklat lah..xpenah jumpa lagi waffle instant gardenia nih..nak cuba jugaklah..

    BalasPadam
  5. saya suka jugak waffle..teringin pulak nak beli waffle maker..hehe..

    saya pulak lebih suka buat dari beli..lagi pun saya jenis makan banyak..kalau beli rasa mcm tak puas..hehehe..

    BalasPadam
  6. wee, saya ingat tak sedap ! dah kak mas kata sedap..saya mahu cuba juga!! :D

    BalasPadam
  7. Boleh buat breakfast utk ank2..atau minum ptg pun , boleh ni kan..

    BalasPadam
  8. nyummmyyy!
    sedap ke kak?
    tgk cm sedaaaapp je
    dh la wafel

    BalasPadam
  9. eh dh ade waffle ker? xtaw pun.cptnye awk tau.. leh beli pasne.muahahahaaa

    BalasPadam
  10. hari tu try waffel gardenia yg origanal.
    rase ok, tapi dy mcm bau lain mcm sikit.xsuke bau dy.but mybe syza sorg je kot gitu

    BalasPadam
  11. salam..time kasih singgah di blog saya..salam perkenalan.thanks juga sb inform blog sy jd blog pilihan ben ashaari.br tahu bila awak bgtahu...:-)

    BalasPadam
  12. pnh de org kasi hadiah ni
    tp xmkn plak

    BalasPadam
  13. suka waffles tapi suka coklat je..huhuu

    BalasPadam
  14. tulah pasal, kita dah makan waffles gardenia ni, oklah not bad..tapi kita panaskan dulu dan letak butter..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com