terkini dan sensasi

Jumaat, 21 Oktober 2011

surat cinta

Assalamualaikum...(^ ^)

pernah dapat surat cinta? atau masih simpan surat cinta yang diterima...

antara surat cinta kami yang masih tersimpan kemas

Mas masih simpan surat cinta yang diterima masa zaman bercinta dulu... masa tu mana ada handphone dan laptop... dahlahbercinta jarak jauh! untuk lepaskan rasa rindu dendam tu, tulislah surat cinta... kalau dah rindu sangat nak dengar suara, carilah public phone!

seminggu mesti 2 atau 3 pucuk surat Mas tulis... bila malam je mulalah mengarang surat, luahkan rasa rindu dan rasa cinta! tak sah kalau tak tulis sampai 3 atau 4 helai suratnya! tapi bila dapat balasan, sehelai je! memang tak romantik langsung husband Mas tu... tapi takpe, at least dia ada usaha nak tulis! heheheee...

seronok bila kenang saat2 itu... bila dah kahwin kami selalu baca balik surat2 cinta tu! tergelak2 kami baca, kelakar betul masa bercinta dulu... semuanya sanggup buat demi insan tersayang!

itulah cara Mas eratkan kasih sayang... simpan semua kenangan! 

12 ulasan:

  1. anum pun pernah dapat
    dan masih simpan dalam kotak khas
    hahhaha

    BalasPadam
  2. zaman sy dh tak pakai surat...hehe

    tp kad2 tu adalah :)

    BalasPadam
  3. kak mas, nak bace! nak baceee!

    BalasPadam
  4. eh kita pun masih simpan lagi mas..masih elok semua tersimpan..

    BalasPadam
  5. sy puya pun msh tersimpan lg dr encek suami...tp yg sy puya smua encek suami dh hapuskan...hehe....

    kad2 ucapan pun masih ada tersimpan utuh di peti rahsia...hahaa..

    maklumlah sy pun bercinta JJ cam mas jugak sbb tu byk srt dan kad...hehe..

    semoga berbahagia mas hingga ke akhirnya...insyaallah

    BalasPadam
  6. hahaha...surat penuh satu tin biskut..tak tau mana letak..., yana baca mesti jeles..dgn yana ktorg MIRC jer..=)

    BalasPadam
  7. wah bestnye!! masih simpad kad cinta. surat cinta tak ada...heheheh

    BalasPadam
  8. same la kita kak..saya pon bercinta dengan surat2 cinta ni..hehehe..memang lawak kalau igtkan balik hehehe..

    BalasPadam
  9. betul2...surat2 tu kenangan terindah kot kan kak mas?;)

    BalasPadam
  10. aduhaiii
    suweetnye kak
    hehehehe
    sebenarnye
    cr begini lebih best kan
    sebb tu sy suke klasik2 ni..

    BalasPadam
  11. kak mas sgt romantic nya :) hehe. lg bagus utus surat dr facebok ke sms ke. :) serious. lg erat. hubungan pun terjaga:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com