mrs secretary

Ahad, 13 November 2011

I am the winner!

Assalamualaikum...(^ ^)

Terima kasih kawan² yang beri kata² semangat pada entri sebelum ni.


Alhamdulillah, akhirnya ada rezeki Mas pada kejohanan kali ini, berjaya mengekalkan gelaran Johan bagi kategori wanita. Tapi permainan kali ini bukanlah yang terbaik kerana mata untuk 3 games hanyalah 382 sahaja, game pertama hanya berjaya mendapat 122 mata. Mungkin permulaan kan, belum panas lagi! Tapi bila masuk game kedua Mas memang teruk gila, tak tahulah kenapa? Hanya 114 mata sahaja. Bila masuk game terakhir Mas memang pulun habis, akhirnya berjaya mendapat mata tertinggi iaitu 146 mata.

Kejohanan kali ini dianjurkan oleh kelab sukan tempat Mas bertugas. Selain kejohanan boling diadakan juga Hari Keluarga. Jadi acara sampingan untuk anak² pun ada seperti pertandingan mewarna, jingsaw puzzle dan rebut gula². Anak² Mas tak ketinggalanlah, masuk semua acara.

Rezeki anak² pun ada, kakak Atikah berjaya memenangi tempat pertama untuk pertandingan mewarna 7-12 tahun. Arfan pulak memenangi tempat ketiga untuk pertandingan mewarna bawah 6 tahun. Cuma husband Mas sahaja yang takde rezeki, memang dia teruk gila main hari ni.

Tapi takpelah, janji kami seronok!


The Reds


Nak tengok gambar lagi, KLIK SINI.

14 ulasan:

  1. terbaikla kak

    hebatnye la akak kite ni

    BalasPadam
  2. Wah mengekalkan takhta! Tahniahhhh..

    BalasPadam
  3. wahhh...tahniah kak mas...
    terror la kak main bowling...
    sy ni main bowling ssh tol nak maintan skill..hukhuk...

    BalasPadam
  4. huwaaaaaaaaaaaaa
    sgt la murah rezeki akak ni!
    tahniah kak
    weee

    akak, minta ajr ye
    hihihi =]

    BalasPadam
  5. ngeee takde ke buat tutorial main bowling utk kitorg ni hehehehe tahniah ye sis!!!

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mas...tahniah yer sebab berjaya memenangi games tu...:)

    mama nak menjemput mas n family hadir ke majlis persandingan anak perempuan mama di Jb diharap sudi2kanlah yer hadir menyerikan majlis itu nanti...:)

    BalasPadam
  7. Wahhh...terrer gilak main bowling yeh??

    Klu gitu, tamo la dekat2 dgn mas taim main bowling. Musti mak gelak guling2 pd mak nnt.

    Hihihi

    BalasPadam
  8. kak mas !! tahniah !!! :D hebat betul lah. boleh ajar sy main bowling !

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com