terkini dan sensasi

Ahad, 13 November 2011

Masa untuk beraksi!

Assalamualaikum...(^ ^)


Akhirnya dapat jugak sertai kejohanan setelah hampir setahun tak sertai mana² kejohanan boling. Persiapan setakat ini rasanya cukuplah, 3 kali dah pergi latihan. walaupun latihan tu agak kurang memuaskan, janji ada jugak kan? Harap hari ini dapat bermain sehabis baik!

Tahun lepas dalam kejohanan yang sama Mas memegang gelaran Johan bagi kategori wanita. Tahun ni harap² boleh kekalkan gelaran tu, itu pun kalau ada rezeki dan aksi di gelanggang nanti memuaskan. Maklumlah dah lama tak bertanding, gementar tu adalah sikit. Hehehee!

Kali ni Mas akan main 3 games di boling Alamanda, mungkin akan bermula pada jam 11.30 pagi ni. Harap adalah rezeki Mas hari ini. Kelengkapan boling pun semuanya dah sumbat dalam bonet kereta semalam. Takut lupa bawa pulak, kalau tinggal musnahlah harapan nak beraksi.

Doakan Mas berjaya bawa balik hadiah ye!

11 ulasan:

  1. Wah!

    kalau dapat hadah, buat entry + ambar ye...?

    uncle 'tangan bangku'


    hehehe

    BalasPadam
  2. all the best to you then! :) it's gonna be fun joining such this tournament :))

    BalasPadam
  3. Chaiok! Chaiyok! All the best tawww!

    BalasPadam
  4. wah...
    bestnye main bowling...
    nnt update story ye...

    BalasPadam
  5. Huaaaa kak tak dpt main boling

    smoge berjaye

    BalasPadam
  6. hadiah tu pos sini nanti yek. hehe!

    BalasPadam
  7. heee
    oredi get medal
    hehehe
    sonoknye la
    tahniah kak masss sekali lagi!=]




    p.s: header gambo lain ye kak mas
    hehehehe =] comei!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com