mrs secretary

Jumaat, 18 November 2011

Jom BLISS setiap hari

Assalamualaikum...(^ ^)

Dari dulu lagi Mas suka minum Nestle Bliss ni, tapi tidaklah setiap hari. 

Tapi sejak Mas dah kurang minum air manis ni, Bliss telah menjadi minuman wajib setiap hari. Cubaan minum Nestle Bliss sebotol sehari ternyata memberikan kesan yang sangat bagus untuk sistem penghadaman, perut rasa sangat selesa setiap hari. 

Mas akan minum sebotol pada setiap pagi, ini untuk membolehkan perut berasa selesa sebelum mengambil apa² makanan sebagai sarapan. Rasanya yang sangat sedap, memang tak cukup sebotol. Mas dah cuba semua 11 perisa, tetapi perisa yang paling Mas suka ialah Mango, Tropical Mixed Fruits, Apple Kiwi, Passion Fruit Orange, Peach Mango dan Guava. 

Kawan² mesti cuba, semuanya sedap dan lazat!


Jom Bliss setiap hari!

9 ulasan:

  1. ckup 14 hari slim melim la akak! =)

    BalasPadam
  2. tak penah minum lagi tapi anak2 pernah la

    BalasPadam
  3. erm mcm duta bliss plak

    ifah minum y dutch lady

    BalasPadam
  4. akaaaakk!
    bole kawaaann!
    hehehe..sy ni, senang berak, lagi bertambah lawas la minum blisss
    kekeke =p

    BalasPadam
  5. wahhh~ akak memang mengamalkan gaya hidup sihat!

    BalasPadam
  6. aku sempat 3 hari jer
    pastu sakit perottt
    pasal aper ntah?

    BalasPadam
  7. saya suka strawberry ! :) berak lawas. :P hehe. pastu muka pun berseri. :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com