terkini dan sensasi

Jumaat, 16 Disember 2011

Yang mana satu?

Assalamualaikum...(^ ^)


Mas memang ada rancang nak beli handphone baru, lagi teruja perasaan tu bila Iphone 4S baru dilancarkan. Memang ternanti² saat itu, tapi buat masa ni belum ada rezeki lagi nak memilikinya. Insya Allah tahun depan kalau ada rezeki gaji baru, bolehlah sambar satu. 

Buat masa ni bersabar dulu dan sambil tu masih tengok jugak handphone lain, bila dah tengok tu tiba² pulak terminat dengan Samsung Galaxy SII. Nampak menarik jugak, harga pun berpatutan. Lagi pun Mas memang tak pernah cuba guna handphone jenama Samsung lagi. 

Tapi masalahnya minat terhadap Iphone lagi mendalam, tengok pun dah rasa meleleh air liur. Husband pulak lebih cadangkan Mas ambil Samsung, katanya harga lagi murah dan menarik jugak. Tak salah mencuba guna Samsung pulak katanya.

Camne ye kawan²? Boleh tak bantu Mas, bagilah pendapat sikit jika kawan² ada info yang menarik mengenai kedua² handphone ni. Mas tengah dalam dilema nak buat keputusan ni. Mulut kata Samsung, hati pulak kata Iphone. Tak pasal terbeli dua² kang, hahahaa!

Harap bantu bagi pendapat ye.

14 ulasan:

  1. Lau dua2 pun pe slh ye.....hehehe......

    BalasPadam
  2. amek dua2 la kak..
    pastu hadiahkn kat saye satu..
    boleh gitu?
    kehkeh

    BalasPadam
  3. keh lebih suka samsung...lebih murah n friendly user. itu pendapat keh pada awok,kak mas

    BalasPadam
  4. amik je mana yang minat mas..

    BalasPadam
  5. assalamualaikum mas...itu kena tanya pada hati mana yg berkenaan kn...:)

    BalasPadam
  6. samsung laju.. best..
    kalau pentingkan brand, amik apple

    BalasPadam
  7. Lia tak pandai sangat pasal handphone-handphone ni. tapi Lia lagi suka IPHONE..ngehhh

    BalasPadam
  8. pilih la due2 hehehe pastu bg sy pakai lg 1 ngeeee ;)

    BalasPadam
  9. samsung mcm best! my dad pkai iphone dy ckp mcm xbest sgt hehe

    BalasPadam
  10. Dua2 best ~ Pening lah kak Mas nk milih :P

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com