terkini dan sensasi

Ahad, 5 Februari 2012

Kreatif jugak!

Assalamualaikum...(^ ^)


Kreatif jugak husband Mas, pandai jugak dia buat tempat simpan barang² workshop dia. Camnilah kalau rumah kecil, memang takde tempat nak buat stor. Jadi cara camni yang sesuai, lagi pun barang² workshop husband memang banyak.

Dah lama Mas suruh dia buat tempat penyimpanan barang², mata Mas dah tak tahan tengok barang² tu bersepah. Dah macam workshop kereta pulak kat kawasan belakang rumah, tapi bila dah kemas baru seronok sikit mata memandang.

Mas tak bising kat dia pun sebenarnya, tengok² pagi tadi dah kemas.

10 ulasan:

  1. bagus hubby akak buat cmni..jimat ruang kan...

    hehehe

    hubby akak xnak akak bising le tu...terus siap buat cmni kan..hehe

    BalasPadam
  2. memang kreatif. kemas pula tu.

    BalasPadam
  3. untungla suami dah kemas. hehe

    BalasPadam
  4. kreatif..
    tapi hati2 supaya barang tak jatuh terkena diri.

    BalasPadam
  5. kretif, memgunakan kan ruang yg ada, kemas, dan terjaga. org nak capai pun mesti susah melainkan guna bantuan tangga

    BalasPadam
  6. suami kak mas memahami kehendak hati kak mas.. hehehehe

    BalasPadam
  7. Bertuah mas dapat suami yg memahami

    BalasPadam
  8. bila buat mcm nie, dpt jimat ruang...

    BalasPadam
  9. eh haah la. nampak kemas je !! :D DIY plak tu, creative !! :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com