terkini dan sensasi

Sabtu, 31 Mac 2012

Bersukaria di Family Day

Assalamualaikum...(^ ^)

Hari ni penat sertai Family Day dengan rakan² pejabat di Sekolah Alam Shah Putrajaya.

Family Day ni anjuran Kelab Sukan Kebajikan tempat Mas berkerja. Walaupun hari hujan tapi Family Day berjaya dijalankan dengan lancar, sangat seronok. Pelbagai acara sukaneka diadakan dan boleh dikatakan setiap acara Mas ambil bahagian, anak² pun tak ketinggalan menyertai sukaneka.

Tapi walau banyak sukaneka yang Mas sertai satu je yang berjaya menang, takpelah janji seronok kan? Walaupun penat yang penting Family Day ni memang seronok, di samping dapat bersukaria dapat jugak mengeratkan hubungan silahturrahim antara rakan² kerja. Bila kat pejabat asyik stress dengan kerja je, bila ada Family Day camni dapat kurangkan stress sikit. 

Rasanya tak banyak nak cerita, apa kata kita layan gambar. Inilah yang sempat Mas rakamkan.

acara musical chair kanak²

acara isteri ikat rambut suami

acara cari gula² dalam tepung

acara kemuncak, tarik tali

8 ulasan:

  1. bestnye...tetiba teringat time hari keluarga kkm kt tmn botani tu..hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. taman wetland kan?
      Mas tak pergi masa tu..huhuhuu

      Padam
  2. best! nampak sgt muafakat.... opis ck tak camnie... sedih ar

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang best!
      CK cubalah cadangkan, mana tau diorang setuju ke?

      Padam
  3. bestkan ada family day..menarik lak tengok acara ikat rambut suami tu..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang menarik acara tu.. tapi akak tak join sbb husband tak ikut! kalau dia ikut pun tak boleh gak sbb rambut dia pendek..hehehee

      Padam
  4. assalamualaikum mas...wah seronoknya... gambar yg no 2 n 3 tu yg seronoknyakan kelakar je...:)

    BalasPadam
  5. seronoknya family day !!!! :D hehe.kenapa akak tak join ikat rambut suami tuh..mesti cute.hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com