terkini dan sensasi

Ahad, 22 April 2012

Asyik berkepit je!

Assalamualaikum...(^ ^)


Sejak dah tahu nak dapat adik ni, camnilah perangai Arfan. Pantang Mas duduk rilek, mesti nak berkepit je. Pastu dok rapat²kan muka dia dengan dada kita. Bila Mas tanya, apasal camni? Terus dia cakap Arfan suka dok kat mama, hehehee!

Kalau keluar ke mana² pun sama, nak berkepit dengan mama. Duduk kat kedai makan pun nak duduk sebelah Mas. Biasanya tak mahu, asyik nak duduk dengan babahnya je.

Tapi takpelah, Mas layankan je. Lagi pun tak lama lagi tak boleh nak manja sangat dah, sebab dah nak ada adik. Jadi sekarang ni kasi peluang kat dia habiskan saat² akhir sebagai anak bongsu!

12 ulasan:

  1. die tau xlame lg xleh nk mnje2 dh..
    sblom adik die kuar, die mnje abes2 dlu..
    ekeke

    BalasPadam
  2. dah mula rasa tergugat la tu..
    hehehe

    BalasPadam
  3. dia tahu tu tak lama lagi takleh nak manja dah..hihi.

    BalasPadam
  4. huhu, mcm CK rasa dulu la ... syok2 jd anak bongsu tup2 dapat adik....tergugat di situ! he he he

    BalasPadam
  5. Haha manje lak ank akk ni kn

    ritu mnr de


    xpe
    bia je kn

    BalasPadam
  6. Memang macam tu perangai org nak beradik Mas..layan kan je..:)

    BalasPadam
  7. Hahahaha! Mesty dia risau dia dah tak manja-manja mcm dulu..

    BalasPadam
  8. kikiki lama sangat jadi anak bongsu mesti die terasa nnti hehehe...
    takpe bagi chance kikiki

    BalasPadam
  9. heeeeee
    dia takot die kehilangan ape die ase dulu
    hehhehehe


    comei..
    saya die ye :)

    BalasPadam
  10. ehhehe...mesti anak dlm tu perempuan kot. coz kata org if dak laki manja seakan je dgn kita...mayb yg di kandung anak perempuan. wallahualam lah :D

    BalasPadam
  11. assalamualaikum mas....nak habiskn manja die la ni tu yg dok kepit je ngan mak nanti dah ada adik susah sikitkan...:)

    BalasPadam
  12. alololo sian nya Arfan. dia tahu dia nak dapat adik. takut mama dia kurang masa dengan dia. comelnyaaa :))

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com