terkini dan sensasi

Sabtu, 21 April 2012

Masterchef hari ini

Assalamualaikum...(^ ^)

Dah cuba nak masak tadi, tapi tak boleh. Bau ikan pun dah rasa nak muntah!

Nasib baik husband masih bercuti, dia yang jadi masterchef hari ni. Mas cuma sediakan bahan², urusan memasak kerja dia. Menu hari ni cuma Sambal Ikan Siakap dan ulam-ulaman. Walaupun ringkas tapi sekali sekala rasa masakan husband, sedap jugak. Licin nasi seperiuk!

Terima kasih abang masak hari ni.


10 ulasan:

  1. Lapar perut nie bila tengok sambal ikan siakap. Arol hari nie makan megi kari jek. Sobs! :D

    BalasPadam
  2. bestnye de yg tlg masakkan.. heee... putri de wat kuih.. meh le jenguk

    BalasPadam
  3. wahhh...rajin nyer husben akk..
    ^_^

    BalasPadam
  4. untung akk.. suami tlg masak.. hehek..

    BalasPadam
  5. menyelerakan betul lah..ikan siakap memang sedap..tambah ada ulam dan sambal kicap tu..memang marvellous la santapan akak ni..tambah lagi husband akak masak..kasih sayang tu terasa jugak ^__^

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mas...wah bestnya dpt makan masakan suami tercinta ye...:)

    BalasPadam
  7. Mau tak licin! sedap sangat tuuuuu :)))

    BalasPadam
  8. nanti sy nak cari asbend pandai masak jugaklah.. hahahhaa

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com