terkini dan sensasi

Selasa, 24 April 2012

Selera

Assalamualaikum...(^ ^)


Pagi² ini je yang selera untuk dijamah. Kalau beli makanan lain mesti makan sesuap, pastu selebihnya jadi teman tong sampah. Sedih sangat, memang membazir betul!

Tengahari memang paksa diri makan nasi walaupun hanya dua tiga suap, kalau tak mesti badan lemah sangat. Itu pun kadang² habis nasinya, kadang² tak. Jadi Mas lebihkan pengambilan sayur, ulam-ulaman, ikan dan buah-buahan.

Malam pulak memang tak makan yang berat, hanya ambil nestum secawan dan buah-buahan. Bukannya apa sebab pukul 9 malam mata dah mula terpejam, ngantuk derrr! Kalau dulu, berjaga sampai pukul 1 pagi pun sanggup.

11 ulasan:

  1. semoga dpt selera dgn kadar segera...

    BalasPadam
  2. siannya akak...makan makanan berkhasiat tau...

    eka suka makan biskut jenama ni tapi perisa starberry tu...

    BalasPadam
  3. alor keciannya...kena la byk mkn utk baby tu =)

    BalasPadam
  4. ni kalau saya preggy konfem kurus. huhuhu..

    BalasPadam
  5. assalamualaikum mas....x apa la kena juga mkn walaupun sedikit utk baby tu....:)

    BalasPadam
  6. Gadis yg dh nk 5 bulan ni pun masih muntah2 n x lalu mkn sgt...huhuhu

    BalasPadam
  7. sian akak.. blh lak mkn tu je.. sian baby jugakk..

    BalasPadam
  8. lame lama nanti oklah selera akak tu..biskut munchys pun sodap kak ^_^

    BalasPadam
  9. kesian akak. bersabar ok.tengok akak macam tak sihat je, jangan lupa rehat ok.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com