mrs secretary

Rabu, 25 April 2012

Wordless Wednesday [60]

Assalamualaikum...(^ ^)

Dah mula makan kismis.

Biasanya orang makan 10 biji pagi dan 10 biji malam, tapi kalau Mas banyak ni boleh habis 3 hari je.

Mas lagi suka kismis besar camni, rasa dia masam². Sedap!


15 ulasan:

  1. suka makan.. tp lepas tuh rasa bergetah je mulut. sbb manis sgt.. ahahaha

    BalasPadam
  2. banyak kelebihan makan kismis

    BalasPadam
  3. Kurang minat makan kismis.. Sebab tu mudah lupa.. Huhuhu..

    BalasPadam
  4. akak pun suka kismis..banyak khasiat..selain utk ibu mengandung..mcm akak ni selalu lupa..org kata elok jg..

    BalasPadam
  5. assalamualaikum mas...bestnya dpt makan kismis ni n baik utk kandungan gak....:)

    BalasPadam
  6. Gadis x boleh mkn kismis..
    tekak gadis boleh telan..tapi kejap tu muntah balik..
    maybe baby yang x nak...
    huhuhu

    BalasPadam
  7. saya pun suka kismis yang rasa masam-masam sikit..memang sekali ngan je..

    BalasPadam
  8. samalah.. kadang2 sekali hadap je..
    tapi mak mesti marah.. pastu dia amek simpankan... hahaha

    BalasPadam
  9. Beruntungnya mengandung kurang alahan!!
    Kalau akak 2 kali masuk hospital
    masuk air 25 botol ,tangan bengkak dah..
    Nasi langsung tak blh masuk hingga bln ke-5..
    Semua anak semua begitu!!

    Bagus makan kismis dan kurma..
    selalulah jawab soalan matematik ..Amalan org cina
    Tumpang happy sebenarnya!!

    BalasPadam
  10. fiza pun suka macam kak mas suka tu..sedapkan..dia ade rasa isi lagi ^_^

    BalasPadam
  11. lamo dah atok tak makan kismis...hihi

    BalasPadam
  12. kismis masa kecik2 jer merasa, dah besor ni dah tak usik dah

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com