terkini dan sensasi

Rabu, 2 Mei 2012

Hari istimewa

Assalamualaikum...(^ ^)

Uwaaaaa, sangat rindu kat ini blog! Ada yang rindu tuan blog ni tak?

Tapi nak buat camne, alahan itu mengatasi segalanya. 4 hari cuti 4 hari terlantar tanpa ada mood langsung nak buka dan tengok blog, sangat sadis kan? Hari ni ada mood sikit terus update setakat yang mampu, lagi pun hari ni hari istimewa Mas. Jadi teruja sikitlah nak tulis cerita kat blog.

Hari ini genap umur Mas 23 tahun. Ehhh, bukan 33 tahun ke? Takpelah umur tak penting kan, janji Mas bersyukur kerana masih bernafas di muka bumi ini selama 33 tahun. Harapan, semoga dapat meraikan lagi hari lahir ini pada tahun² berikutnya. 

Yang sentiasa menjadi harapan semoga Mas bahagia bersama suami tercinta, anak² tersayang, adik beradik yang dikasihi dan kawan² yang banyak memberi dorongan kepada kehidupan Mas selama ini. Pastu yang paling penting, tak sabar nak tunggu kelahiran seorang lagi zuriat tercinta.

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!


26 ulasan:

  1. Happy Birthday Mas..semoga panjang umur dan terus berbahagia..

    BalasPadam
  2. Happy birthday sis...sedapnya kek..Oreo cheese ke?

    BalasPadam
  3. SELAMAT ULAANG TAHUN...
    MINTAK HADIAH BESAU2 KAT CIK ABG YE..HEHEH

    BalasPadam
  4. hepi bday kak mas...jaga kandungan bebaik ye =)

    BalasPadam
  5. ALLAH SELAMATKAN KAMU! ALLAH SELAMAT KAN KAMU! MOGA CERIA SELALU BERSAMA FAMILY TERSAYANG.

    BalasPadam
  6. happy besday kak mas. semoga panjang umur,dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik2, dipermudahkan urusan harian, berbahagia selalu di sisi keluarga dan sentiasa di bawah lindungan RAHNAT ALLAH S.W.T

    Amin.....

    BalasPadam
  7. Happy birthday Kak Mas..jaga diri n baby .^__^

    BalasPadam
  8. Selamat hari lahir.... Moga selamat dunia dan akhirat...

    BalasPadam
  9. wah bestnya!Terliur lak tgk kek tu.happy birthday to u.

    BalasPadam
  10. Sanah Helwah, Kak Mas..Keep smiling, healthy and always be strong. May ALLAH SWT bless you and your beloved family in this world and Hereafter...:)

    BalasPadam
  11. epy besday kak mas!
    smge pjg umo dan murah rezeki!

    BalasPadam
  12. hepi besday dear... btw done follow - Noob

    BalasPadam
  13. hepy buffday sis.moga cepat hilang alah.sis pon dh jangkit alah rara eh.hehehe

    BalasPadam
  14. hepy bufday kak mas.. moga panjang umor n murah rezki and dirahmati Allah sentiasa..

    BalasPadam
  15. happy Birthday kak mas.. may ALLAH bless u always :)

    BalasPadam
  16. ingatkan beli kek angry bird...

    BalasPadam
  17. Alhamdulillah...moga akak murah rezeki dan dipanjangkan umur...


    p/s : camne akak buat header katon tu ek? nnt reply kt blog atok tau

    BalasPadam
  18. happy belated befday kak mas... :)

    kak mas alahan teruk eh?
    haih~ My pun samelah kak... muntah teruk
    camne nak buat lagi ni? sob sob

    BalasPadam
  19. Hepi belated birthday Mas..moga terus berbahagia dan dirahmati allah..

    BalasPadam
  20. selamat hari lahir :)

    http://alindanblog.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. assalamualaikum mas...hepi beleted day yer moga bahagia selalu n hapi menunggu baby lahir...sori la terlambat wish sbb dah lama x bw lappy ada masalah...:)

    BalasPadam
  22. 33 tahun?? tak nampak pun macam tu. nampak sgt muda!! hehe happy belated akak. maaf lambat wish. hehe :))

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com