blog wajib baca

  • Misi Membunuh Musuh - Hi Musuh I is virus. Memang musuh dalam selimut and tikam I dari belakang sebab dia serang senyap2. kekeke You know, sejak Adam lahir...I dah jadi ibu yan...

entri terbaru dan terkini

Khamis, 10 Mei 2012

rindu sangat!

Assalamualaikum...(^ ^)

pertamanya, Mas nak menyusun 10 jari mohon maaf pada semua pembaca blog ini kerana setiap kali masuk ke sini hanya ada entri yang dah basi je... bukannya tak nak update, tapi faham-fahamlah mood memang takde langsung! tapi terima kasihlah pada yang masih sudi bertandang walaupun tiada entri terkini...

Mas alhamdulillah, sihat! cuma masih mencari-cari semula mood untuk kembali aktif berblog seperti dulu... harap-harap cepatlah mood tu muncul kan? serius, Mas rindu sangat saat berblog macam dulu!

hari ini usia kandungan Mas dah masuk 11 minggu... alahan tu macam biasalah, kadang-kadang biasa je dan kadang-kadang teruk! tapi Mas cuba kuatkan semangat dan lawan semua alahan tu... tak nak layan sangat nanti lagi lemah badan... 

Atikah dan Arfan pun makin hari makin tak sabar nak tunggu perut ni membesar... Arfan hari-hari tanya baby dah besar mana! pastu kalau Mas tengah rehat sambil tengok tv, macam-macam soalan dia tanya kat baby dalam perut ni...

baby tengah buat apa tu? 
baby tengok tv ngan mama ke? 
dan macam-macam lagilah... seronok je tengok gelagat dia!

oklah setakat ini je Mas cerita... nanti sambung lagi kalau ada mood ye! 

21 ulasan:

  1. sayanglah kan follower dah 1K lebih. Tapi kesihatan yang lebih penting. jaga diri!!

    http://alindanblog.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. *typing error

    semoga kesihatan lebih baik..
    Tapi memang dah ramai blogger sekarang dah kurang semangat nak berblogging. Macam lulu..huhu

    BalasPadam
  3. Moga ceria selalu jgn stress ok :)

    BalasPadam
  4. hehehehe akk dh jd cm rara.rara skrg ni baru ok.hehe

    BalasPadam
  5. assalamualaikum mas....semoga sentiasa ceria n gembira ye....take care mas..:)

    BalasPadam
  6. take care kak.fiza pun xsabar nak tunggu ni.^__^

    BalasPadam
  7. paling malas nak berblog masa mengandung ni adalah kerana sakit pinggang dan mudah sakit kepala bila online lama2..kan??saya awal2 mengandung macam tu la..
    mujur sekarang ni dah kurang la sikit..cuma nurse tak bagi banyak duduk.dia suruh berehat dan tinggi kan kaki sebab kaki bengkak..
    tu pasal saya jarang2 jugak online.bengkak kaki ni dah surut boleh la berlama2 depan komputer.

    BalasPadam
  8. wahhh... take care kak mas.. moga akak n baby baik2 aja.. patutlah lama menyepi.. hee`

    BalasPadam
  9. latih baby tu berbelog sama...!

    BalasPadam
  10. baru tau tengah mabukk... shiannn.. semalam ke mines.. nampak sorang awek tu dari tepi iras2 mas. teringatttttt kat mas.

    BalasPadam
  11. salam

    relax2 dulu,, nanti dah tenang bolehlah kembali berblog ;)


    jemput joint contest syira :


    http://www.sissyira.com/2012/05/contest-2-kata-kata-indah-sticky-post.html

    BalasPadam
  12. rindu kak mas!
    cepat la apdet blog..
    =)

    BalasPadam
  13. akak!! hehe . saya pun nak minta maaf kat akak juga sbb lambat sampai ke sini.ada sedikit urusan besar tu yang sy tak sempat nak bw. tapi takpe, saya akan katam kembali. :) akak take care tau .

    BalasPadam

blog ini sekadar berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya... semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa! sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis terlebih dahulu dan dikreditkan ke blog ini... terima kasih dari massaari [dot] com!

Pemilik Blog : Mas Saari
Email : mas7977@gmail.com