mrs secretary

Jumaat, 20 Julai 2012

Murah rezeki!

Assalamualaikum...(^ ^)

Esok kita dah berpuasa! 

Terima kasih Ya Allah kerana panjangkan usia Mas untuk bertemu lagi di bulan Ramadhan tahun ini. Semoga ibadah puasa kita diberkati olehNya, Insya Allah!


Macam biasa di pejabat Mas bila dah nak puasa ramai yang akan buat jamuan makan² untuk menyambut bulan Ramadhan, paling banyak sekali jamuan hari ni. Maklumlah hari terakhir makan di waktu siang, esok dah kena berpuasa.

Jadi pagi dan tengahari ni rezeki Mas dan baby sangat murah. Sarapan dapat makan percuma, tengahari pun sama. Alhamdulillah, Mas memang sangat bersyukur dan terima kasih pada kawan² pejabat yang menyediakan jamuan tersebut. Moga murah rezeki kalian dan diberkati puasa kalian!

Pagi tadi makan Nasi Dagang, tengahari ada Mee Kari dan Laksa pulak. Aduh, terbabaslah sekejap diet control Mas. Tapi takpe, hari ni je. Esok dah puasa kan?

Selamat bersahur dan berpuasa!

11 ulasan:

  1. selamat berpuasa kak MAS!!


    hari ni budak-budak ofis kite pon berebot nak banje makan.. semoga murah rezeki.. :)

    BalasPadam
  2. teringin pulak bila tgk satey tuh.

    BalasPadam
  3. esok puasa, boleh diet semula..:)

    BalasPadam
  4. bestnye....lab saya gerenti la da takde orang..so takde la nak makan2 besar... =.=

    salam ramadhan kak mas~ puasa penuh ye tahun ni~ hehe

    BalasPadam
  5. murah rezeki..
    belum puasa dah dapat makan macam2..puasa esok lagi banyak la makan2 nya..kan??

    BalasPadam
  6. salam ramadhan al-mubarak
    selamat berpuasa dan beribadah di bulan yang mulia ini... semoga segala amalan kita diberkati Allah, amin

    :)

    BalasPadam
  7. Selamat berpuasa Kak Mas :)

    BalasPadam
  8. indahhnyeee makanan ;)
    heeeeee

    selamat berpuasa kak masss
    rindu akak!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com