terkini dan sensasi

Selasa, 17 Julai 2012

Sayang adik!

Assalamualaikum...(^ ^)


Nak kongsi gambar kakak dan abang tengah sibuk dengar apa yang adik dia buat dalam perut mama. Dua² kusyuk mendengar sambil mulut sibuk bertanya.

Adik buat apa?
Dah tidur ke?
Adik tengah tengok TV dengan mama ke?

Pastu bila tak dengar dan rasa bunyi apa² terus tanya Mas, kenapa? Memang mereka nak sangat rasa pergerakan adik kat dalam perut ni, hehehee!

Sabar kakak dan abang, tak lama lagi bolehlah rasa.

6 ulasan:

  1. Kakak dgn abang dah tak sabar adek kuar leteww hehe

    BalasPadam
  2. Jgn Kate budak je excited, mak budak pun kdg2 lg excited kan...

    BalasPadam
  3. hehehehe sok sok leh lah rasa,hee.

    BalasPadam
  4. alalala. comel je. tak sabar la tu nak main dengan adek. hehe :)

    BalasPadam
  5. tersentuh plak nengok pic.. sgoh derang truja nak dapat adek kan..

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mas...x sabar sungguh kakak n abang ni...bila adik dah adananti jgn gaduh yer...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com