terkini dan sensasi

Rabu, 11 Julai 2012

Wordless Wednesday [60]

Assalamualaikum...(^ ^)

Bila tengok gambar semalam, ramai cakap tak nampak perut Mas. Tak macam orang mengandung!

Ni nak tayang sikit baby bump Mas, comel tak?


12 ulasan:

  1. eh, nama blog kita hampir sama. salam perkenalan dari Mr. Secretary..

    BalasPadam
  2. baru semalam kita teringat mas tau..macam fikir lamanya mas tak update blog...

    BalasPadam
  3. alooloo... comel baby bump tu..^^

    BalasPadam
  4. wahhh...dh nmpk dah...
    Gadis yg 7 bulan ni kecik je perutnyer...tapi rase mcm dh x larat nk jln...hihihi

    BalasPadam
  5. sronoknyaaaa preggy! nk menyusul mas la...hehehe

    BalasPadam
  6. comelnya!! saya plak yg teruja sgt ni! hehe

    BalasPadam
  7. assalamualaikum mas...yer la baru nampak perut mas dah besar...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com