terkini dan sensasi

Rabu, 20 Februari 2013

Wordless Wednesday [64]

Assalamualaikum...(^ ^)

Amboi bukan main lagi dia gelak sakan. Tapi kalau nangis mengamuk, huru-hara mama!


7 ulasan:

  1. kiut.. :)


    Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

    Menarik x hadiah? Hehe
    Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    BalasPadam
  2. hahahaha sama lah anak kite kak.kalau gelak sakan.nangis pon sakan.

    BalasPadam
  3. alalala comelnya....geram kita nengok tak sabar tunggu turn kita bulan 6 nanti

    BalasPadam
  4. hamboiii! gelak sakan nampak?? :)

    BalasPadam
  5. comelnye kak

    bile la nk dapat dukung dak kecik ni gerammm

    BalasPadam
  6. rasa nak cubit pipi dia !! comell.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com