terkini dan sensasi

Khamis, 14 Mac 2013

Rindu nak bershawl

Assalamualaikum...(^ ^)


Rindunya nak melaram pakai shawl camni. Kalau mula² gila shawl dulu memang boleh dikatakan tiap² hari pakai, pastu pantang tengok shawl yang cantik mesti beli.

Tapi sejak mengandung dah mula malas nak lilit shawl, tiap² hari pakai tudung awning je. Senang, cepat, ringkas dan mudah. Pastu bila dah habis pantang ingat nak melaram semula dengan shawl tapi tak boleh jugak sebab tangan Airis dah pantas tarik sana-sini. Pernah sekali tu pakai habis ditariknya!

Jadi buat masa ni lebih selesa pakai tudung camni, nanti bila Airis dah besar baru mama boleh melaram semula dengan shawl mama tu.


11 ulasan:

  1. yup2.. b4 banak suke tui pakai shawal .. now dh ado baby , malasss ler...

    BalasPadam
  2. sma la kita..pas bersalin nk pakai shawl pikr byk kali baby asyik tarik2 je..tp sekrg dia dh besar bershwal juga..

    BalasPadam
  3. sy br nak berjinak2 dgn shawl, sebelum ni tak try pakai sbb takut tak sesuai

    BalasPadam
  4. Kdg2 pegi keje lmbt gara2 bershawl :D

    BalasPadam
  5. oh saya tak reti bab nak lilit-lilit ni,tapi nak cuba juga pakai suatu hari nanti...

    BalasPadam
  6. Shawl tu mmg lawa tapi kalau gini kesnya kenalah pakai yg simple2 aje dulu

    BalasPadam
  7. saya tak suka awning..memang tangan Mikhail akan tarik2 tapi saya sedaya upaya akan betul kan..heheh...tak suka tudung awning..

    BalasPadam
  8. X pandai nak pakai tudung lilit2, tapi ada jer beli, pakai nyer tidok :)

    BalasPadam
  9. ibu ibu kalau ada anak memang takde masa dah nak lilit lilit kan kak.guna yang simple n senang je.pakai lilit2 nanti baby tarik..hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com