blog wajib baca

  • Rumah Impian - Hi Ingat tak Acacia Park, Rawang yang saya kecoh minggu lepas tuh ? Yang harga mampu milik kalau dibandingkan dengan kualiti rumah tu and kemudahan yang d...

entri terbaru dan terkini

Jumaat, 8 Mac 2013

zikir munajat

Assalamualaikum...(^ ^)

video

cuba pasang zikir ni masa nak tidurkan anak  atau anak buah kawan-kawan.. pastu baring sebelah dia sambil bacakan zikir ni tanpa henti.. tengok sapa yang lentok dulu..

setiap kali Airis nak tidur, Mas akan pasangkan zikir ni.. wajib, kalau tak memang dia tak akan tidur.. sambil pasang tu Mas baca sekali dan baring sebelah dia.. dan dengan Mas sekali yang lelap.. mana taknya, alunan zikir yang mendayu-dayu ni bisa buat mata mengantuk.. memang menusuk kalbu!

Airis memang suka.. sepanjang dia tidur memang kena pasang, kalau tutup pasti jaga..

4 ulasan:

  1. Hhahhahaa...dh geng dgn Ammar...berjangkit sudah...
    Klu Ammar bkn dia jer lena,dgn papa nya berdengkur sekali..

    BalasPadam
  2. baguslah airis suka dengar..sejuk telinga dan lena dia tidur kan kak mas (:

    BalasPadam
  3. terima kasih kak. nnti saya ada baby pun nak wat mcm akak ! :)

    BalasPadam

blog ini sekadar berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya... semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa! sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis terlebih dahulu dan dikreditkan ke blog ini... terima kasih dari massaari [dot] com!

Pemilik Blog : Mas Saari
Email : mas7977@gmail.com