terkini dan sensasi

Khamis, 28 Ogos 2014

Persiapan untuk photoshoot anniversary

Assalamualaikum...(^ ^)

Lagi 2 hari nak raikan penyatuan cinta kasih sayang Mas dan suami. Tahun ni ulangtahun yang ke 12.

Macam biasa seperti tahun lepas, tahun ni Mas rancang buat jugak photoshoot sempena anniversary. Seperti biasa photoshoot sendirian berhad tanpa upah jurugambar. Bukan apa rugi beli DSLR kalau tak guna kan? Itu pun 2 kali setahun je guna, masa raya and masa nak photoshoot. 


Untuk photoshoot anniversary tahun ni Mas nak buat cantik sikit, ingat nak frame kan 2-3 keping gambar tu nanti. Lokasi dah dikenalpasti, nanti hari kejadian baru Mas bagitau. DSLR pun dah suruh husband servis sikit supaya masa hari kejadian takde masalah pada kamera. Kang melopong je tak dapat nak ambil gambar.

Warna tema dan konsep pun dah pilih, takdelah havoc sangat tapi ringkas dan cantik. Sekarang ni tengah buat persiapan dan beli props, hehehee! 

Mas tak buat photoshoot pada tarikh anniversary tu sebab husband kerja. Keesokan harinya baru buat, jadi memang tak sabar nak tunggu hari tersebut.

5 ulasan:

  1. wahh best nyeee... happy anniversaryyyyyyyyyyyy

    kami pun samo , DSLR tu dh bercaukk je simpan.. kalau nak photoshoot sure hired org .. cz xreti cmner nak posing smbil setting kamera kui3

    BalasPadam
  2. Selamat hari ulangtahun perkahwinan utk kak Mas dan suami...semoga dengan perkahwinan akak akan berkekalan hingga ke akhir hayat... ^_^

    BalasPadam
  3. Hai kak. Lama sungguh tak singgah sini. Eka pulak ingat nak buat maternity shoot tp tunggu perut lagi gemok hihi

    BalasPadam
  4. 12 tahun.
    tahniah kak.
    shark tumpang gembira.
    mnarik ni setiap annivesary ada photoshoot :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com