terkini dan sensasi

Rabu, 27 Ogos 2014

Habis dah Syawal

Assalamualaikum...(^ ^)

Ya Allah dah habis Syawal dah rupanya, sedar tak sedar je. Hari ni dah 1 Zulkaedah, bulan baru dan harap semua dalam hidup kita bertambah baik dan ada pembaharuan.

Maaflah Mas buat janji kosong, kata nak aktif semula update blog. Tapi janji tinggal janji je! Bukannya malas kawan² tapi kekangan masa tu, memang tak sempat. Cerita shopping raya hari tu pun tak habis cerita inikan pula kisah raya, memang tak dapat kongsi langsung kat sini.

Tapi takpe kan walaupun raya dah habis Mas nak tepek jugak 4-5 keping gambar raya, buat kenangan kat blog ni. Moga kita semua diberi kesihatan yang baik untuk bertemu dengan Ramadhan dan Syawal pada tahun hadapan.







1 ulasan:

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com