terkini dan sensasi

Rabu, 3 September 2014

Photoshoot anniversary : Drama sebabak memujuk isteri

Assalamualaikum...(^ ^)

Masih cerita mengenai photoshoot anniversary. Maklumlah banyak gambar, jadi kena buat banyak entri. Hari ni nak cerita pasal drama sebabak memujuk isteri. Idea nak buat shoot camni secara spontan je. Nasiblah husband sporting, ikut je apa yang Mas suruh buat.

Jom tengok drama sebabak si suami memujuk si isteri yang merajuk manja gitu, kih³!

Si isteri merajuk sebab tunggu si suami lambat sangat sampai

Si suami pun sampai membawa sekuntum bunga dengan harapan berjaya memujuk

Tu dia si isteri dah tersenyum, maknanya pujukan dah hampir berjaya

Sesi memujuk, jangan nak pikir yang bukan² pulak

Isteri dah gembira, jadi raikan cinta!


Itu sajalah dramanya, harap terhibur. Tiada niat apa², sekadar kenangan indah kami bersama! 

2 ulasan:

  1. gambar second last tu...hahahha lomantik sangat

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/09/resepi-sambal-cencaru-sampai-mak-mentua.html

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com