terkini dan sensasi

Selasa, 2 September 2014

Photoshoot anniversary : Gambar romantik berdua

Assalamualaikum...(^ ^)


Minggu lepas Mas ada bagitau rancangan nak buat photoshoot sempena anniversary. Mula² cadang tarikh anniversary 30 Ogos, tapi husband kerja jadi tunda ke 31 Ogos. Memang dah rancang nak keluar pagi tapi biasalah perancangan tak selalunya menjadi, akhirnya pukul 11 baru keluar dari rumah.


Lokasi yang Mas pilih ialah Taman Saujana Hijau Presint 11. Sampai kat situ cuaca dah agak panas, jadi rancangan photoshoot terpaksa diubah sikit. Mas tengok ramai jugak orang buat photoshoot pada hari tu walaupun cuaca panas. Jadi kami pun cari tempat yang agak teduh di bawah pokok dan terus siapkan set, set pun ringkas tapi cantik!

Macam biasa photoshoot memang Mas buat sendiri, saja suka² dan untuk jadikan kenangan. Nak upah photographer memang tak mampu, jadi kualiti gambar takdelah sebaik dan secantik gambar yang diambil oleh photographer bertauliah.

Untuk gambar Mas kongsi dalam beberapa entri sebab kalau nak tepek dalam 1 entri banyak pulak gambarnya. Untuk hari ni Mas kongsikan gambar kami berdua, ala² romantik gitu!










Ini saja gambar yang ada setelah ditapis. Nanti Mas kongsi gambar anak² dan gambar sekeluarga.

1 ulasan:

  1. wahhh rajin nye mas snap sndiri .. kire setting2 phtu lari2 posing ye...
    part last tu romantik abis... pnh gak wat aksi gitu dpn photog .. mengigil2 oooooooo.. pdhal ms tu dh 9thn kwin kui3 .. lawak

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com