Terkini dan Sensasi

Selasa, 28 April 2015

Catering Bayou Coffeehouse : Sedap dan menyelerakan

Assalamualaikum...(^ ^)


Semasa KBBA Blogger's Day out, pihak KKTTC telah menyajikan menu makanan tengahari kepada kami yang disediakan oleh pihak Bayou Coffeehouse.

Pelbagai menu yang disediakan memang sedap dan menyelerakan. Ada pelbagai jenis pilihan masakan melayu yang sesuai dengan tekak dan selera Mas. Ini antara menu yang paling Mas suka!

1. Sambal Tempe, tempenya ranggup!



2. Cekodok Pisang. Lembut, gebu, sedap dan makan sebiji pasti nak lagi dan lagi!



3. Sambal Ikan, isi ikannya lembut dan manis je!



Ini pulak antara menu² lain yang pastinya tidak mengecewakan perut dan tekak.

Gulai Rebung

Rendang Daging

Paru Goreng Berlada

Lemak Pucuk Asin² dan Masak Lemak Labu

Ayam Masak Kicap

Kerabu Pegaga dan Kerabu Daun Selum

pelbagai jenis Sambal

Ulam-Ulaman

Bubur Pulut Hitam

Pastinya pelbagai menu lagi disediakan di Bayou Coffeehouse. Jika anda nak cuba makanan yang sedap dan menyelerakan ini bolehlah datang ke sini. Selain menyediakan menu makan tengahari, ada jugak disediakan perkhidmatan tempahan catering untuk sebarang event seperti majlis perkahwinan, majlis buka puasa, majlis hari jadi, hari keluarga dan pelbagai lagi.

Sebarang pertanyaan/tempahan boleh hubungi:

No. Telefon: 03-83180008 @ 019-3305848
Emel: bayoucateringcyberjaya@gmail.com
Facebook: bayoucoffeehouse

5 ulasan:

  1. sedap kan.. huhuuh rindu nak makan lagi kat sana...

    BalasPadam
  2. Nangis tengok lauk...huwaaaa! Semuanya menyelerakan :)

    BalasPadam
  3. wow..semua sedap² ni kak..sangat menyelerakan..terbaiklah hidangan catering ni

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com