mrs secretary

Jumaat, 22 Mei 2015

Festival Floria Diraja Putrajaya 2015

Assalamualaikum...(^ ^)


Acara yang paling Mas nantikan setiap tahun, sebabnya Mas suka bunga!

Tahun ini agak berlainan kerana ia disebut Royal Floria Putrajaya 2015, menarik kan? Mesti macam konsep Diraja gitu! Pastu siap ada Spring and Winter Gardens, mesti cantik. Kalau pergi ke Presint 4, boleh tengok banyak persiapan yang dilakukan oleh pihak Floria Putrajaya. 

Informasi Floria Putrajaya.

Royal Floria Putrajaya 2015
Tarikh: 30 Mei 2015 - 7 Jun 2015
Lokasi: Anjung Floria, Presint 4, Putrajaya
Masa: 9 pagi - 10.30 malam (Isnin - Khamis)
       9 pagi - 12 malam (Jumaat - Ahad)
Harga tiket: RM5.00 (Dewasa)
RM1.00 (Kanak-Kanak)

Tiket boleh dibeli secara online. Untuk maklumat lanjut boleh ke FB Floria di Putrajaya Floria.

Program dan aktiviti
Banyak program dan aktiviti menarik menanti para pengunjung. Antaranya pertandingan orkid, pertandingan fotografi, pertandingan rekabentuk taman, pertandingan lukisan cat air dan macam² lagi. Boleh lihat banner.


Jangan lepaskan peluang mengunjungi Royal Floria Putrajaya 2015. Bawak keluarga dan anak², pasti seronok. Ambil gambar jugak sebagai kenangan.

4 ulasan:

  1. assalamualaikum mas...wah bestnya mesti meriahkan...:)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas...kalau dekat mesti nak pi sana...:)

    BalasPadam
  3. Wah... teringin nak gi juga. Nak gi. Nak gi....

    BalasPadam
  4. kakk , seumur hidup tak pernah pergi Floria ni . bile diajak, nan hadoo laki melayan HAHAHHA nasib badannnnnn

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com