terkini dan sensasi

Ahad, 3 Mei 2015

Token penghargaan ahli KBBA

Assalamualaikum...(^ ^)


Inilah token penghargaan yang Mas dapat masa KBBA Blogger's Day Out 2015, menarik kan?


Button badge ni sesuai diletakkan pada beg atau dijadikan perhiasan di baju, kalau nak jadikan kerongsang pun cantik kan? Nampak esklusif dan lain dari lain, kalau nak tempah untuk majlis perkahwinan dan Family Day pun sesuai. Nak jadikan cenderahati kepada tetamu yang hadir ke majlis perkahwinan pun boleh. 


Bagi pengumpul koleksi frigde magnet tentunya seronok dapat fridge magnet yang cantik camni sebagai cenderahati. Kalau nak tempah sebagai cenderahati di hari perkahwinan memang sangat sesuai, boleh tetamu simpan sebagai kenangan.

Kat mana nak tempah kedua² barang yang sangat menarik ni. Jadi boleh hubungi nombor yang tertera di bisnes kad ni.


Boleh jugak lihat sendiri hasil kerja Stamp n Print Enterprise di blog www.stampnprint.blogspot.com.

2 ulasan:

  1. assalamualaikum mas...bestnya ...kalau nak kenduri kawin tempah mesti cantikkn...:)

    BalasPadam
  2. bestnya dapat token macam ni..simpan buat kenangan kan

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com