mrs secretary

Selasa, 22 September 2015

Qurta Anta oleh Amjifa Exclusive

Assalamualaikum...(^ ^)

Raya Haji dah semakin dekat, tapi anda masih tercari² baju yang sesuai untuk dibeli samada untuk pakai sendiri bagi kaum adam atau nak hadiahkan pada bapa, suami, abang atau kekasih hati bagi kaum hawa. Pastinya anda nak cari baju yang simple tapi selesa dan segak dipakai. Mas tahu koleksi baju yang sesuai untuk digayakan di pagi raya, mari dekat mari rapat Mas nak cerita.



Qurta Anta oleh Amjifa Exclusive
Inilah koleksi qurta yang tengah hangat di pasaran dan menjadi trend masa kini. Ia bukan sahaja boleh dipakai di pagi raya tapi sesuai juga digayakan ketika ke pejabat, kenduri kahwin atau bila² masa. Qurta ini diilhamkan oleh Amar Baharin, pelakon TV yang semakin dikenali sekarang. 

Menggunakan nama Qurta Anta, ianya sangat selesa dan segak dipakai. Dengan material 100% italian cotton, kainnya sangat berkualiti dan bila dipakai pasti bergaya. Yang paling menarik tentang qurta ini ianya mesra wudhu. Ada zip di bahagian tangan bagi memudahkan ketika nak mengambil wudhu.


Dengan gaya slim fit yang semakin menjadi trend sekarang, ianya ada 5 pilihan warna yang menarik dan ceria dari saiz S hingga XXL. Harga yang dijual ialah RM139 termasuk kos penghantaran bagi Semenanjung Malaysia serta Sabah dan Sarawak.

Sekarang Amjifa Exclusive juga ada buka tawaran kepada 30 yang terpantas dan berminat untuk memulakan perniagaan bersama² mereka. Wahhh menarik ni, buka peluang untuk tambah pendapatan. Kalau berminat cepat² whatsapp ke nombor 016-9696891.


Untuk maklumat lanjut dan cara pembelian boleh jenguk² ke:
Instagram: @amjifaexclusive
Facebook: Amjifa Exclusive
Whatsapp: 016-6860645

Blogger² KBBA mengayakan Qurta Anta, memang segak!


Terima kasih Amar kerana percayakan blogger KBBA untuk promosikan Qurta Anta oleh Amjifa Exclusive. Pasti laris macam goreng pisang panas!



16 ulasan:

  1. Cantik pun cantik..kemas je jahitannya

    BalasPadam
  2. Hensem dan bergaya laa kalau tgk ayh abg pakai ni...hehe

    BalasPadam
  3. colour cantik-cantik semua..

    BalasPadam
  4. Nak tunjuk kat suami la nanti ... tapi kalau ikutkan Anim, Anim suka warna merah tu hehe

    BalasPadam
  5. Wah nampak menarik je kurta ni..

    BalasPadam
  6. Menarik tertarik kat colour hijo tuuuu

    BalasPadam
  7. cantik dan smart bajunya.. Bertambah hensem sesiapa yang memakainya..

    BalasPadam
  8. Cantik kak bju nya kak !! Nak ushaa laa baju ni..

    Jom kak mas meriahkan
    giveaway mimin

    BalasPadam
  9. Meriah meriah... confious jap nk plih mana kurta tu

    BalasPadam
  10. Next wish list.. beli kurta.. hehhe

    BalasPadam
  11. Nak kuruskan badan dulu, pastu nak beli semua ... Hahaha

    BalasPadam
  12. nanti nak grab jugak untuk adik and abah lyssa :D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com