mrs secretary

Selasa, 17 Mei 2016

Kids Stay And Dine For Free @ Dorsett Grand Subang

Assalamualaikum...(^ ^)

Hujung minggu lepas Mas berpeluang menginap di Hotel Dorsett Grand Subang bersama husband dan anak². Memang seronok dapat peluang sebegini, dapatlah merasa menginap di hotel 5 bintang. 


Kids Stay And Dine For Free @ Dorsett Grand Subang
Pakej penginapan yang diberikan kepada Mas memang khas untuk anak² dimana mereka menginap dan dapat makan secara percuma. Dengan harga RM298 untuk satu malam bagi Deluxe Room pakej termasuk sarapan untuk dua orang, extra bed dengan sarapan, wifi percuma dan goodies percuma untuk kanak² di bawah umur 12 tahun. Bilik yang disediakan sangat luas, bersih dan selesa.

Bagi pakej ini hanya untuk weekend stays sahaja iaitu bagi hari Jumaat, Sabtu dan Ahad. Promosi pula sah sehingga 31 Disember 2016. 



Selain itu anak² akan dapat makan secara percuma untuk Barbecue Delights Buffet @ Terazza Brasserie yang disediakan pada hari Jumaat dan Sabtu sahaja. Pakej ini untuk kanak² bawah 12 tahun dan maksimum dua orang kanak² sahaja. Manakala harga buffet untuk seorang dewasa adalah RM118.00 nett. Anda dan keluarga boleh menikmati pelbagai jenis menu yang pastinya memikat selera, siap ada kambing bakar lagi.



Pada hari Ahad anda dan keluarga boleh menikmati Family Dim Sum Brunch @ The Emperor bermula dari jam 10.30 pagi hingga 2.30 petang. Seperti biasa kanak² di bawah 12 tahun boleh makan secara percuma dan harga untuk seorang dewasa ialah RM82.00 nett. Terdapat pelbagai jenis pilihan Dim Sum yang menyelerakan!


Selain menginap dan makan secara percuma kanak² jugak boleh melakukan aktiviti Cupcake Decorating yang akan diaturkan oleh pihak hotel. Bayaran yang dikenakan ialah RM30.00 nett untuk seorang kanak² (minimum 10 orang kanak²). Anak² Mas memang seronok dapat rasa pengalaman menghias cupcake mereka sendiri, macam² hiasan menarik yang mereka buat.



Satu lagi, semasa cuti sekolah terdapat aktiviti tambahan yang menarik untuk kanak². Pihak Dorsett telah menyediakan Kid's Play Room dimana anak² boleh menonton movies, bermain lego dan mewarna dengan Faber Castell. Jadi waktu ini ibu bapa boleh berehat santai tanpa gangguan anak². 




Yang paling menarik perhatian anak² ialah swimming pool yang disediakan. Siapa sangka sebuah hotel di tengah bandar Subang ni ada kolam yang sangat luas dan selesa. Keadaan di sekitar kolam pun sangat bersih. Anak² Mas pun apa lagi memang seronok sangat! 


Jika anda nak rasai pengalaman Kids Stay and Dine For Free @ Dorsett Grand Subang boleh hubungi talian 03-50316060 untuk tempahan. Tak lama lagi cuti sekolah kan? Untuk maklumat lanjut boleh layari laman Facebook mereka di www.facebook.com/DorsettGrandSubang

Pastu kalau anda berminat untuk jadi sebahagian dari ahli Dorsett Prestige Club dan menikmati pelbagai faedah dan keistimewaan anda boleh layari dan dapatkan maklumat lanjut di www.dorsetthotels.com/malaysia/subang/dorsett-prestige.php

Jangan lupa rujuk risalah di bawah untuk maklumat yang lebih lengkap tentang Kids Stay and Dine For Free @ Dorsett Grand Subang. Pasti anda akan berpuashati!

klik untuk gambar lebih jelas

3 ulasan:

  1. Wahhh menarik ni, bolehlah bawa Ash nanti. Thanks for sharing Kak Mas.

    BalasPadam
  2. best juga kalau dapat santai sini..pernah sekalike sini. Memang terbaik hospitaliti sini

    BalasPadam
  3. amboii bestnya landing atas katil tu, ermm yanie pun nak try gak lah lepak hotel ni..menarik..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com