terkini dan sensasi

Rabu, 20 Jun 2018

Layan jugak bola!

Assalamualaikum...(^ ^)

Haaa layan jugaklah, sementara masih cuti kan? Tapi Mas layan perlawanan pukul 8 malam dan 11 malam je, yang pukul 2 pagi tu memang tak lah. Walaupun kadang yang perlawanan pagi tu pasukan best tapi mata tak gigihlah nak berjaga. 

Jangan ingat Mas ni tak fanatik bola tau, ada jugak pasukan pilihan yang Mas suka. Tahun 2018 ni Mas sokong Portugal, Brazil dan Spain. Harap ada lah pasukan pilihan tu layak ke akhir nanti, hehehee!


Syok tau tengok perlawanan bola luar negara ni, best tengok skill diaorang main. Kadang tak sangka tetiba je boleh gol, padahal sikit je sepaknya. Lagi satu aksi gol diaorang tu memang best, tak sangka je. Mas ni bukanlah tahu banyak sangat pasal bola ni, tapi bila dah selalu tengok jadi mahirlah jugak. Pastu banyak bertanya dengan husband, terutama nama² pemain yang Mas tak kenal.

Pastu Mas ni kalau layan bola emo semacam, hahahaa tu yang syok. Kadang sampai dok marah², haaa geram tengok pemain tu. Sampai husband pun boleh jadi mangsa kena tepuk tampar kalau terlebih geram tu, hahahaa over betul. Tapi nasib husband layankan je sebab dia tahu dah bininya ni camne, tengoklah sukan apa pun emo tu tetap terlebih!

Haaa korang layan tak Piala Dunia ni, apa pasukan pilihan. Kongsilah sikit, mana tau kita geng!

1 ulasan:

  1. samalah tak adalah fanatik sangat tapi ngam ngam jela amek tahu and tengok sikit2. seronok jee walaupun tak faham sangat hehe..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com