terkini dan sensasi

Rabu, 17 Jun 2020

Happy Birthday Abang!

Assalamualaikum...(^ ^)

Awal² pagi dah ucap Happy Birthday kat dia, pastu tanya nak apa? Tak perlulah dia cakap, cukuplah dengan ucapan ni.


Haaa memang camtu husband Mas, memang tak nak apa² kalau birthday dia. Nak raikan pun dia tak nak, tak perlu membazir katanya. Mas bukan apa raikan tu lebih kepada nak hiburkan hati anak² je, diaorang yang beria ingatkan bila nak dekat harijadi sesiapa je dalam rumah ni. Ikutkan Mas dan husband memang tak perlu semua tu, cuma fikirkan anak² je.

Jadi memandangkan gaji hari Isnin dan kebetulan hari jadi kakak pada 21/6 boleh raikan sekali. Haaa bolehlah jimat buat untuk 2 orang terus, beli kek Secret Recipe sebijik. Pastu buat makan² sikit, beli KFC atau McD ke. Itu dah cukup gembirakan anak² kan? Tak sabar pulak tunggu isnin, nak kek Chocolate Indulgence!

Selamat Hari Lahir Abang, moga terus diberikan kesihatan dan dipanjangkan umur untuk jaga Mas dan anak!

Tiada ulasan:

Catat Komen

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com