mrs secretary

Rabu, 23 Mac 2011

diFOLLOW blogger hebat

Assalamualaikum...(^ ^)

Mas nak kongsilah sikit kegembiraan ini dengan kawan-kawan... mestilah gembira kan bila blogger-blogger hebat sudi follow blog kita... mungkin ada yang akan cakap, 
"alah itupun nak bangga, bukan blog awak je yang dia follow... blog aku pun!" 

tapi Mas tak kisah sebab Mas memang tak pernah berharap pun mereka ni akan follow blog Mas... yelah blog pun bukan best pun! blogger hebat yang follow blog Mas ialah...


lepas tu...

wahhhhhhh... gembira 90 juta kali!
berjuta-juta terima kasih pada abg Eqbal dan Dr. Hafiz!

tapi yang ni lagi gembira 1000 juta kali!


terima kasih 4000 juta kali Ben Ashaari kerana sudi follow blog yang tak berapa comel ni... walaupun blog Mas ada tersenarai dalam bloglist BA, tapi bila dia sudi menjadi follower blog Mas itu adalah yang paling berharga! tak lupa jugak pada follower-follower yang lain, anda semua hebat!

12 ulasan:

  1. dua diatas follow blog zue.yg lain tak follow g hehhe..

    BalasPadam
  2. biarla org nak ckp ape pun..hihi
    janji mereka2 itu ada di ruangan followers kita..huhu
    smangat lagi utk berblogging kan..

    go mas!

    BalasPadam
  3. wah! tahniah tahniah. alhamdulillah. abg eq dan encik ben pun sudi follow blog sye. ;)

    BalasPadam
  4. waahhhhh . untung kak mas :))

    BalasPadam
  5. zue cancer;
    gembira tak terkata kan bila mereka follow blog kita!

    BalasPadam
  6. pinky;
    betul tu..yg penting mereka dah follow blog kita!

    BalasPadam
  7. hajar;
    tahniah jugak utk awk
    mesti gembira kan difollow mereka!

    BalasPadam
  8. lulu;
    sememangnya untung..gembira sgt
    merekalah penguat akak utk terus berblog!

    BalasPadam
  9. best nyer akak...sifu2 follow blog akak...yg ada kt atas tu eqbal jer yg ada follow blog saya..

    BalasPadam
  10. Tak sangka saya dikategorikan blogger hebat oleh Mas. Sebenarnya saya taklah hebat. Eqbal Zack dan Ben Ashaari memang saya akui mereka berdua adalah blogger hebat. Saya ni budak baru belajar je..

    BalasPadam
  11. fieda;
    hehehe..tQ
    takpelah janji semangat berblog tu terus ada!

    BalasPadam
  12. Dr.Hafiz;
    Mas rasa Dr. layak
    mereka berdua mmg diakui kehebatannya

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com