terkini dan sensasi

Ahad, 27 Mac 2011

KLCC Skybridge (Part 2)

Assalamualaikum...(^ ^)

akhirnya masa yang dinanti pun tiba! tepat jam 2 petang kami pun bersedia untuk naik ke skybridge... sebelum menuju ke lif yang akan membawa kami ke atas kami perlu menjalani pemeriksaan keselamatan dulu dan setiap orang dikehendaki memakai pas pelawat...

 pas pelawat untuk dewasa

untuk kanak-kanak hanya ditampal sticker di baju

kami hanya dibenarkan berada di atas skybridge selama 15 minit je... walaupun hanya sekejap tapi ia merupakan kenangan paling indah... sangat teruja dan menyeronokkan! jadi enjoy our sweet moment on the KLCC Skybridge...


yeayyyyyyyyyyyy... i'm flying!

hehehehe... memang best!
kawan-kawan jangan lupa pergi tau...

13 ulasan:

  1. Seems soooo fun!! I've never been on the skybridge before although KLCC is admittedly my 2nd home hehe

    BalasPadam
  2. hehe...akhirnya akak sampai gak kat atas tu? ape macam? hehe;)

    BalasPadam
  3. la petite cherie;

    hehehehe..ye ke? org yg kerja kat situ tak kisah pun kan?

    BalasPadam
  4. manueng;
    hehehehe...sangat best!
    tapi masa tu terlalu sekejap, tak puas!
    lepas ni nak ambil package yang naik sampai tingkat atas sekali tu!

    BalasPadam
  5. haaa...tu la pasal...time sy g dulu xde yg sampai atas tu...dia baru gak wat pakej tu x silap...member sy ade g...jeles btul tgk gamba dia...hehe

    BalasPadam
  6. manueng;
    ooo ye ke?
    akak masa pergi tu mmg nak ambil pakej tu tapi tiket dah habis!
    so terpaksalah pergi lain kali..

    BalasPadam
  7. Assalam

    Bestnyer naik bridge kat KLCC tower tuuu.

    BalasPadam
  8. harga mesti x same kan...xpe la...len kali bleh g lg...kot la tjumpe akak kat sane nnt...hehe;)

    BalasPadam
  9. mamawana;
    memang best! nanti pergilah cuba..

    BalasPadam
  10. manueng;
    mahal sikitlah...
    kalau pakai myKad, seorg RM20
    hehehee..betul tu, ada rezeki boleh jumpa kan?

    BalasPadam
  11. salam. nk tny, utk 2nd session(sesi ptg), awk beli tiket tu pkul bape eh?? nk pegi juga nii :) thanx 4 ur response:)

    BalasPadam
  12. @Azi Misan
    kalau nak beli tiket memang kena pergi pagi2 dalam pukul 6 pagi gitu! time tu nak beli tiket kul brpe pun tak kisah.. kalau pi lambat memang tak merasalah nak beli tiket sbb kul 6 pagi tu dah memang ramai orang beratur!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com