terkini dan sensasi

Sabtu, 26 Mac 2011

MAS SOKONG EARTH HOUR

Assalamualaikum...(^ ^)

hehehehe... berjaya jugak akhirnya menyokong Earth Hour 2011... 
walaupun hanya keseorangan di dalam gelap gulita tu disebabkan
anak2 dah tidur dan husband pulak keluar... tapi tetap berjaya terperap
di dalam gelap seorang diri dari jam 8.30 hingga 9.30 malam!
pening jugaklah kepala Mas duduk dalam gelap sorang2 tu...
walaupun ditemani oleh cahaya lilin tapi tetap tak sama dengan cahaya lampu

cahaya lilin yang menemani Mas yang keseorangan

pandangan dari dalam rumah...
jiran depan rumah tak tutup lampu pun!

apasal jiran aku terang benderang je!
sama ada tak menyokong atau tak tahu tentang earth hour ni...

memang bagus kempen ni
at least kita tahu macam mana cara2 nak menhargai bumi kita...
jumpa di EARTH HOUR tahun hadapan!

6 ulasan:

  1. tahniah sis!kite pun dari 2 thn lepas sambut earth hour...

    BalasPadam
  2. aleaSara;
    tahniah gak utk anda!

    BalasPadam
  3. xdpaek join...sbb smlm adalah kehujanna kelebatan..standby takut banjir besorr...trg ni kan de ancaman skit skrg..btw tahniah join..!!

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  4. khalis kedai takleh join sebab cc.. kalau tutup lampu orang lari..kat rumah ada baby..kuat nangis malam2..hhe..tak berani nnt kene cari barang2 die susah..huuuu(banyakkan alasan khalis..heh)

    BalasPadam
  5. weiyda;
    alah..takpe!
    kalau dah tak dapat nak buat camne..

    BalasPadam
  6. khalis;
    hehehehe..mmg byk alasan pun!
    tapi takpelah keadaan tak mengizikan

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com