terkini dan sensasi

Ahad, 17 April 2011

gathering blogger : memang santai dan best!

Assalamualaikum...(^ ^)

Mas sangat seronok! akhirnya dapat juga jumpa face to face dengan kawan-kawan blogger.. mereka semua memang sangat peramah, rasanya macam dah kenal lama je! inilah yang dikatakan penangan blog, walaupun baru pertama kali berjumpa tapi kemesraan tu macam dah jumpa banyak kali.. terima kasih kepada Ben Ashaari kerana anjurkan gathering dan terima kasih pada semua kawan-kawan yang hadir, anda semua memang best!

sesi berkenalan, makan-makan dan borak-borak..

masa untuk menonton wayang cerita Source Code, tapi posing dululah!

blogger wanita yang comel..

blogger lelaki yang macho..

all of us! nice to meet all of you, next time kita jumpa lagi!
nak tengok lebih banyak gambar klik SINI

20 ulasan:

  1. x suka! x suka!
    jelesssss yg melampauuu hukhukhuk

    BalasPadam
  2. OH TIDAK!!!!
    kenapa biler fiq balik kampung, baru ader gathering..
    JELES!!!!

    BalasPadam
  3. @♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
    hehehehe...jgnlah jeles pinky ku sayang!
    suatu hari nanti pasti pinky boleh join jugak..

    BalasPadam
  4. @Cikgu Fikri
    alah...takde rezekilah tu!
    janganlah jeles ok...

    BalasPadam
  5. errkkk..
    sedynya sampai lmbat..
    lau x leh join korang tgk movie.. huhuu..

    BalasPadam
  6. @cik pulau
    tulah akak pun tak sempat nak borak2 ngan kamu tadi...
    tapi akak cam kamu!

    BalasPadam
  7. Wah! best nyer. Kalau dekat memang saya join gak... Huhu.

    BalasPadam
  8. @Fizalinolie
    best sangat!
    seronok dpt jumpa kawan2 blogger..

    takpe next time boleh join!

    BalasPadam
  9. tuu diaaaa...... blogger yang mesra alam semuanya.....:)

    BalasPadam
  10. @Pembawa_Wacana
    yeahhh...betul tu!
    macam dah lama kenal kan?

    BalasPadam
  11. nice to meet u too kak!!!;)

    BalasPadam
  12. hehe suke jmpe akak

    knl2..happening la

    wlpon lambat haha

    BalasPadam
  13. @mynameismy
    akak suka jumpa my!
    kecik molek je...

    BalasPadam
  14. @Miss Ran
    hehehehe..takpe lambat pun janji jumpa! nice to meet u..

    BalasPadam
  15. @BEN ASHAARI
    terima kasih utk abg ben jugak!
    tak sabar nak tunggu next gathering..

    BalasPadam
  16. Naper aku takdak dlm gambaq tu... aku tak pi...huwaaaaaarrrr

    Jom join teka2

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/04/contest-ga-sempena-dua-hari-di-shangri.html

    BalasPadam
  17. @mamawana
    alahhhh...jgnlah sedih2
    next time ada lagi boleh join!

    BalasPadam
  18. best jumpa you all n kak mas juga...
    kirim slm kat safee sali akk tu ek..
    cian dia malu2 dgn kami...
    heh...

    BalasPadam
  19. @lylaROCKprincess
    nice to meet u too...
    hehehee...first time jumpa mmg malu2 kucing tapi kalau dah kenal lama jadi tak malu pulak!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com