terkini dan sensasi

Ahad, 17 April 2011

gathering blogger, tak sabarnya!

Assalamualaikum...(^ ^)


selamat pagi Ahad kawan-kawan, dah sarapan ke? hari ni Mas nak update sikit tentang gathering blogger tu.. sekejap lagi nak keluar breakfast kat Presint 9 dan lepas tu terus ke Alamanda untuk join gathering blogger bersama Ben Ashaari! tak sabarnya nak pergi sebab inilah first time Mas join gathering sejak berkecimpung dalam dunia blog ni! rasa nervous pun ada, malu pun ada, seronok pun ada.. maklumlah Mas ni bukannya blogger yang famous sangat!


kepada rakan-rakan blogger yang turut serta kita jumpa di sana ye! 
tak sabar nak berkenalan dengan kalian semua..

12 ulasan:

  1. akak!selamat bergathering..=)

    BalasPadam
  2. fuyoooo. popular lah tu dapat join dengan ben haha

    BalasPadam
  3. bestnya join gathering, kita tk pernh lg pegi..huhu

    BalasPadam
  4. fuuuyyooo nak join gak....dah dekat ni...jalan kaki je...hehheheh

    BalasPadam
  5. bestnye gi gathering..
    pasni leh update :)

    BalasPadam
  6. @naz
    hehehe...takdelah smpai camtu!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com