terkini dan sensasi

Jumaat, 1 April 2011

new look.... cantik tak?

Assalamualaikum...(^ ^)

alhamdullilah, 1 April sudah hari ini... terima kasih Ya Allah kerana masih memberi peluang kepada Mas bernafas di muka bumiMu ini! syukur juga Mas masih bersama kawan-kawan dan blog tersayang ini... 



dengan rasminya hari ini blog Mas berwajah baru... amacam kawan-kawan, cantik tak! template yang cantik ini direka khas oleh http://wanhazel.blogspot.com/... berhempas pulaslah Wan dengan Mas semalam menyiapkan template ni! kesian Wan terpaksa melayan karenah Mas yang demand lebih-lebih ni sampai pukul 1.00 pagi... harap Wan tak serik ye dan berjuta-juta terima kasih Mas ucapkan kerana berjaya menghasilkan template yang cantik dan terbaik untuk blog Mas... Mas juga harap kawan-kawan pun berpuas hati dengan wajah baru blog ini...

26 ulasan:

  1. wah! menyerlah mak ngah! hee.
    header n footer nice!

    BalasPadam
  2. lawa!

    mcm mn nak tukar font erk?
    lau rajin,tlg ajar k ;)

    BalasPadam
  3. eqhazin;
    terima kasih!
    berbaloi berjaga smpai 1 pagi..

    BalasPadam
  4. norazizah;
    terima kasih atas pujian itu!

    BalasPadam
  5. ain;
    terima kasih!
    nak tukar font? nanti Mas ajarkan ye

    BalasPadam
  6. merah tu... cantik2.. hm.. nak wat jugak la pic kat footer tu.. kene cek tuto ni.. haha..

    BalasPadam
  7. yana;
    hehehehe...merahnya makngah!
    terima kasih sudi puji...

    BalasPadam
  8. mizzkechique;
    hehehehe...menyerlah kan?

    BalasPadam
  9. memang smart..kretif..klau love2 kat header tu boleh gerak lagi smart

    BalasPadam
  10. hackers;
    terima kasih...
    oooo ye ke? kena buatlah kalau camni

    BalasPadam
  11. cantik..merah ! header pun cantik.

    BalasPadam
  12. rohaadam;
    tQ...Mas suka merah, menawan!

    BalasPadam
  13. Haaaa...Memang cantik!!!!Jeles dengan Footer.. Huhu...Dah lame nak cuba buat... Hiashhh..

    BalasPadam
  14. mardhiyyah;
    terima kasih...
    janganlah jeles, Mas pun bukan buat sendiri..suruh org yg buat!
    Mas memang tak pandai pun...

    BalasPadam
  15. nice...sekali sekala kita mesti makeover blog..nnt peminat bosan. hehe

    BalasPadam
  16. abg EQ;
    hehehehe...terima kasih sudi dtg blog Mas dan sudi puji!
    alah..mana ada peminat pun lainlah abg eq!

    BalasPadam
  17. cikpuanhady;
    gracias2...heheehe

    BalasPadam
  18. cantek template baru nih =)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com