terkini dan sensasi

Sabtu, 2 April 2011

vote for JOZAN... SEPAH & JAMBU pun best!!

Assalamualaikum...(^ ^)

pasti ramai kawan2 dah bercerita tentang peserta Maharaja Lawak pilihan mereka... bagi Mas semua mampu buat lawak dan buat penonton ketawa terbahak-bahak! (kecuali si I'm Sorry tu)... semua peserta ada cara dan gaya untuk memikat hati penonton dengan lawak mereka... tapi walau selawak mana pun yang lain Mas tetap pilih JOZAN... memang persembahan mereka malam ni agak terlalu bersahaja je! maybe terlalu confident kot? tapi bila mereka dah tengok peserta lain memberikan saingan yang sengit sudah tentu JOZAN akan buat yang terbaik minggu hadapan! hahahahahahaha.... bersemangat sekali Mas!

ada lagi peserta yang bagi Mas best dan berpotensi untuk menang iaitu
SEPAH dan JAMBU! lawak mereka memang bikin Mas gelak guling2!

gOOd luck pada mereka semua...
kita nantikan siapa yang kena!!!

* tapi yang tak bestnya minggu ke-3 dan seterusnya hanya bersiaran di astro Mustika je... 
dahlah tak langgan channel tu! ish... mmg tak patutlah! (ermm... patut ke aku langgan?)

8 ulasan:

  1. Hahaha!! Sepah memang besh :)) Yg tyme 'makan Friskies' lawak giler. Nabil pun besh sgt especially the part time Apek comment hehe. Hopefully Jozan make a comeback next week!!

    BalasPadam
  2. la petite;
    yes..betul tu, sepah mmg bersahaja!
    maaflah, walaupun nabil lawak tapi tetap tak menawan hati ini...hehehe

    ya! JOzan pasti boleh!

    BalasPadam
  3. salam mas..

    tula astro saja je buat kat astro warna pasni kan nak suruh org langgan la tu..kita pun tgh terfikir2 nak langgan ke tak..

    sepah sgt best malam td!

    BalasPadam
  4. ladysirna;

    hurmmm...tulah, pandai marketing diaorg kan? mereka tau itu rancangan panas sure ramai yg langgan punya!

    BalasPadam
  5. bikin sush aje..tak dpt den nengok..pakej mustika tu tak bape menarik

    BalasPadam
  6. sal saari;
    itulah pasal long..dahlah rm12++ caj dia! tak pasal2 bil astro aku bertambah...
    aku nak tumpang tengok kat rumah jiran yg langgan channel tulah..hehe

    BalasPadam
  7. haha....bolos saja dinding itu!!! kahkahakah..sengal jozan tp sy support jozan...
    sepah jambu pun blh thn jugerk...haha...
    jom same2 lynn maharaja lawak..

    btw kte terjah blog awk..follow juga..niceee blog..ceriaa...
    hihihihi =)

    jemput singgah sini kalau sudi..
    http://lilyecah.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. mungelily;
    betul tu, walaupun lawak bersahaja tapi tetap best kan...hidup Jozan

    anyway terima kasih sudi singgah
    blog saya, akan singgah blog awk pulak!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com