terkini dan sensasi

Rabu, 4 Mei 2011

GiveAway 'I Light U'

Assalamualaikum...(^ ^)



giveaway yang sangat menarik dari eqbalzack.com ... hadiah pun menarik! 
mari kawan-kawan kita sama-sama rebut peluang ini... klik banner di atas untuk join


sebelum join giveaway eqbalzack...


selepas join giveaway eqbalzack...

Mas nak ajak Cik Sue untuk join sekali... hehehehe

26 ulasan:

  1. HAHA.. kelakar jugak.. good luck.. ^^,

    Newest post! Rajin kalau bacalah! ^^,.. Tekan sini nak baca entri terbaru!

    BalasPadam
  2. ahahahaha kreatip kak mas ;D

    all da best ya!

    BalasPadam
  3. wah.....cerianya kakak kita~

    BalasPadam
  4. @MR. SYAH
    terima kasih!
    insyallah kalau ada rezeki..

    BalasPadam
  5. @Arif Azmi
    hehehehe...kelakar ke?
    idea spontan je tu..

    BalasPadam
  6. @♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
    thanks sayang!
    jenuh je perah otak cari idea..

    BalasPadam
  7. @Tasha
    hehehehe...akak mmg seorang yg ceria!

    BalasPadam
  8. @Pembawa_Wacana
    hehehehee...terima kasih!
    idea spontan je tu tapi jenuh gak nak pikir...

    BalasPadam
  9. haha, suker betul gambo yang last tu..

    gembira bebeno bila dah ada cahaya..

    BalasPadam
  10. hehehe...suka dia dapat lampu ye...thanks mas..
    abg eq dah linkkan kat blog...
    masa panjang lagi. nntkan keputusan ok...

    BalasPadam
  11. dulu penah gak dpt saguhati GA bro Eq ni.. heHe

    gud luck ye kak mas.. :)

    BalasPadam
  12. @eqbalzack
    ok, terima kasih abg eq!
    hehehehe...sukalah, lampu ikea tu!

    BalasPadam
  13. @ejulz
    ooo ye ke? tahniahlah...
    akak pun cuba nasib je, manalah tau bertuah...hehehehe

    BalasPadam
  14. hehe..mas mmg maveles bab2 reka skrip dialog..lucu gambar selepas tu.

    BalasPadam
  15. @leyzajamil
    hehehehe...takdelah maveles mana pun, idea spontan je!

    BalasPadam
  16. @ mas saari mas, nak tanya lah, mcmna nak bt awan dialog tu terletak cantik, sy tak pandai nak buat, jadi gambar pun tak centre.

    BalasPadam
  17. @leyzajamil
    kena pandai adjust margin dialah..
    pastu dialog tu jgn taip terus, taip 4/5 perkataan enter, pastu taip perkataan lain...

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com