terkini dan sensasi

Ahad, 15 Mei 2011

lepak bersama Sahabat Blogger di Taman Layang-Layang

Assalamualaikum...(^ ^)


hari ini seharian Mas lepak di Taman Layang-Layang, Kepong bersama kawan Sahabat Blogger.. seronok sangat kerana dapat berkenalan dengan ramai blogger! tujuan sebenar lepak kat sini nak main layang-layang tapi disebabkan keadaan cuaca yang tak mengizinkan maka kami semua lepak sambil borak-borak dan bergambar sampai lebam! dimulakan sesi suai kenal..


seterusnya aktiviti bergambar, bergambar dan bergambar jelah sampai balik!







pastu gambar ramai-ramai pulak, bergambar jelah kerjanya! hehehehehe..

 sahabat blogger lelaki yang hadir..

sahabat blogger wanita yang hadir..

all of us, seronok dapat berkenalan dengan kawan-kawan semua!

18 ulasan:

  1. teringin nak jumpa sis.harap2 nanti bia ada gathering dapatlah kite turun huhu.....

    BalasPadam
  2. sekali lagi kak mas buat eddi jeles.. huhuhu

    BalasPadam
  3. aaaa jelesnye tengok perjumpaan ramai2 macam tu.. isk2

    BalasPadam
  4. @||aLeaSaRa||
    hehehehehe...terima kasih! akak pun nak kenal awak juga...
    ok next time mesti kita jumpa punya!

    BalasPadam
  5. @trigyy
    sorilah...tak niat pun! hehehehe..
    tak lama lagi bolehlah edie join!

    BalasPadam
  6. @Freaky
    hehehehehe..mmg seronoklah dapat kumpul ramai2 camni! sangat meriah..

    BalasPadam
  7. best dapat jumpa korang2 yg sportingggg :D

    BalasPadam
  8. wahhh. bestnyaaaa. nak joinn :(

    BalasPadam
  9. sewonoknyeeeee
    jeles tak dapat join.. :)

    BalasPadam
  10. muka aku kecik jaa. sedih!
    HAHAHA.
    ;)

    BalasPadam
  11. fellemak... ada gambar wa la dlm ... hehe =)

    yang suka tgk gambar dengan gambar kwn2 lain,
    FahmiMahat

    BalasPadam
  12. waah ad gmbr aku jugak . gedixxx

    BalasPadam
  13. gambar last sekali tu yg kat belakang sekali tu saye la tu,. keh keh keh keh

    BalasPadam
  14. waaa...rugi Ida x g ari tu..Ida nak pegi dah tp x jadi..huhu T_T
    kalau x dpt lepak ngan kak mas sume..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com