terkini dan sensasi

Selasa, 31 Mei 2011

persahabatan songsang

Assalamualaikum...(^ ^)

Selamat petang semua pembaca blog ini...

...mula2 Mas nampak mereka seperti sahabat biasa... perwatakan dan gerak geri mereka berdua tidak menunjukkan sesuatu yang mencurigakan! bahasa tubuh dan tutur kata memang nampak seperti lelaki sejati! tapi lama kelamaan perlakuan mereka menimbulkan tanda tanya... si A mula menyuapkan makanan ke mulut si B dan seterusnya mengesat2 sisa makanan di mulut si B... si B tersenyum tersipu2 sambil menepuk manja bahu si A! Mas semakin hairan dan semakin asyik melihat gelagat mereka! kemudian si A mengusap2 rambut si B sambil berkata sesuatu... si B ketawa sambil tangannya mencubit pipi si A! 


otak Mas terus ligat berfikir... pasti mereka ini bukan sahabat biasa tetapi menjalinkan persahabatan songsang! dalam hati tertanya2, apakah sudah kurang kaum hawa di muka bumi ini sehingga mereka lebih suka berpacaran atau berpasangan sama kaum sejenis! Mas hanya mampu mengelengkan kepala dan berharap suatu masa nanti mereka berdua sedar tentang kekhilafan itu... amin!

18 ulasan:

  1. paling kesian, muka punyalah hensem tapi..........

    BalasPadam
  2. nak ejas kaum hawa x dapat, jadi sbb tu terjadi macam kak tengok skang.. tak faham gak kenapa bole ada taste sama jenis..

    Ayat biasa Perempuan guna

    BalasPadam
  3. kak mas,kat ofis ni sy ade member cam tu..selalu story kat sy pasal dienye BF..euwww naik geli saya,tp seb baik la cina..:-)

    BalasPadam
  4. alahaiii x best okeh..lain jantina baru tertarik kan ;)
    eh itu yg normal mcm kita..

    manusia makin ke akhir zaman kak mas..smga tak de kalangan ahli keluarga kita yg terjebak..insyaAllah..

    BalasPadam
  5. bile kejadian tu kak? laki 2 2 tu hensem ke?bdn ketak2 tak?hehehe.. ish..mane muke diorg?nak tgk

    BalasPadam
  6. ayorkk..
    dasat nye mereka..
    xmalu ke?
    huhu

    BalasPadam
  7. moga dorang tu cepat2 insaflah, kan kak?

    bukab berkembang masyarakat kalau dorang terus macam tu, ish2,

    BalasPadam
  8. lelaki dgn cara lelaki..pmpuan dgn cara pmpuan..ida selalu terserempak dgn 'mereka'2 ni..kdg2 kesian tgk diorg..semoga diorg cpt insaf & sdr dr kesilapan diorg..

    BalasPadam
  9. @Freaky
    kalau tak dapat awek pun janganlah macam tu!

    BalasPadam
  10. @umie
    hehehehe...cina pun ada gak ye!

    BalasPadam
  11. @PinKy MoMMa
    betul tu...semoga keluarga kita dilindungi dari anasir2 sebegini!

    BalasPadam
  12. @Cik Cammy Lia
    hari Ahad hari tu kat Alamanda!
    diaorang takdelah hensem sgt...
    tak naklah tunjuk muka diaorang nanti mengaibkan pula!

    BalasPadam
  13. @Cik Ezy
    tulah...akak yg tgk pun malu!
    tapi diaorang selamba je..

    BalasPadam
  14. @kAmi dAn mEreKa
    tulah..akak harapkan diaorang berubah suatu hari nanti!

    BalasPadam
  15. @IdaNurFieyda
    manusia sekarang semakin tersesat kan? semoga diaorg cepat sedar sebelum terlambat!

    BalasPadam
  16. hehhe...paling xtahan tu, depan public pon xcover2.haih, dunia akhir zaman kan

    BalasPadam
  17. @azila
    tulah...geram lak nengoknya!
    rasa nak sound direct je...huhuhu

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com