terkini dan sensasi

Ahad, 1 Mei 2011

rezeki semakin mencurah²

Assalamualaikum...(^ ^)

kalau kita rajin berusaha dan tak kenal erti jemu maka hasilnya memang lumayan... tapi bila dah lumayan jangan lupa bersyukur! begitu juga dengan bisnes kami, berkat usaha husband rezeki kami semakin mencurah²! alhamdulillah, makin bertambah sumber pendapatan kami sekeluarga.. setakat hari ini husband sudah dapat 4 projek..

  • projek membuat Awning 14 kaki x 22 kaki  
  • projek membuat Awning 20 kaki x 20 kaki
  • projek membuat Awning 10 kaki x 10 kaki  
  • projek membuat Pintu Pagar Slaiding  

bukanlah projek besar²an tapi cukuplah membuktikan yang bisnes kami boleh diterima dan sudah diketahui ramai! bukan Mas nak membangga diri tapi semuanya bermula dari bawah.. semuanya husband buat sendiri tanpa ada bantuan tenaga pekerja! husband memang seorang yang tak pernah kenal erti penat lelah dalam mencari rezeki.. jadi kalau ada yang menetap di area Selangor berminat untuk membuat tempahan grill atau sebagainya boleh tengok di blog husband Mas! insyallah kawan² akan berpuas hati dan dapat harga yang berpatutan!


12 ulasan:

  1. rezeki kak dengan husband kak tuh..Alhamdulillah..semoga dimurahkan lagi rezeki pada masa akan datang...beri perkhidmatan terbaik tau..nanti orang len boleh rekomen servis kak dan husband kak..:)

    BalasPadam
  2. semoga semakin banyak rezeki datang..yer..truskan berusaha berikan servis yang terbaik

    apa pndapat akak???
    Melayu Lambat & Tak Tepati Janji

    maaf xdpt jumpa hari ni...di Presint diplomatik...ada hal yang tak dapat dielakan

    BalasPadam
  3. semoga rezeki akan lebih mencurah ntuk kak mas skluarga.. amin2x..

    BalasPadam
  4. jgn lupa amalkan sunat Dhuha, b'tmbah rezeki Allah bg nt iAllah..

    BalasPadam
  5. amacam best ke gi gathering ?

    BalasPadam
  6. @Syuxer
    terima kasih...
    insyAllah, jika kami berusaha lebih!

    BalasPadam
  7. @Chegu Zubir
    terima kasih!
    moga akan bertambah rezeki lagi..

    tulah..tertunggu2 jugak cikgu tadi!

    BalasPadam
  8. @leyzajamil
    insyallah tak lupa...
    sentiasa bersyukur ni!

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah..smg rezeki semakin brtambah..
    Selamat hari lahir, mg pjg umur dan dimurahkan rezeki..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com