terkini dan sensasi

Ahad, 22 Mei 2011

suatu petang di Pizza Hut Nilai

Assalamualaikum...(^ ^)

selamat malam semua.. hari ini akan melabuhkan tirainya sebentar lagi! semoga apa dilakukan hari ini adalah kenangan terindah dan semoga esok menjanjikan yang lebih baik..


petang tadi kami menjamu selera di Pizza Hut Nilai.. kalau teringin nak makan pizza Mas memang suka pergi ke Pizza Hut Nilai ni.. tempatnya sangat luas dan selesa! satu lagi perkara yang membuatkan Mas tertarik untuk makan disini adalah sikap pekerjanya yang sangat berdedikasi.. mereka akan sambut pelanggan dengan senyuman di bibir dan ucapan selamat datang! yang paling Mas respek bila setiap kali hantar makanan kepada kita mereka akan cakap "jemput makan kakak dan abang".. wah!! Mas rasa sangat dihormati, seolah makan di hotel 5 bintang je.. 

sebenarnya layanan sebegitulah yang kita harapkan.. sebagai pelanggan kita pasti akan datang lagi ke tempat tersebut jika servisnya memuaskan! lagi pun setiap kali makan di Pizza Hut kita akan dikenakan bayaran service charge bukan? jadi berbaloilah kita bayar service charge tersebut kalau layanan yang diberikan bertaraf first class.. 

soup of the day, Mushroom Soup

menu wajib, Deli Chicken Wing

my favourite, Spaghetti Spicy Arabbiata 

Pizza Crunchy Crust, topping Chicken Supreme

11 ulasan:

  1. mmg terbaek la sevice diorg tp rasa lapar pulak tgk pizza malam2 ni, ahah.. :D

    BalasPadam
  2. pergh pizza.. ya Allah dugaan betol tgk gambar makanan di atas.. huhu

    Let the Pictures Fool You

    BalasPadam
  3. wow....sedap....ehehe...
    pizza hut mmg terbaik.....

    BalasPadam
  4. pizza hut nilai??? dekat tak dengan dataran nilai? huhu

    BalasPadam
  5. jelesh.. huhuhu.. mmg lme t'ingin nk mkn pizza...

    edie tak update blog je, tp edi still akan dtg jguk2 blog ni klu edi ada masa.. huhu

    BalasPadam
  6. rrr... sedapnya.. 2minggu lps abru makan piza.. betul !! suka service kt pija jahat ^^

    BalasPadam
  7. adoihh, ni yang nak marah ni

    suka sangat la wat saya terliur pepagi nie...terasa2 dah soup tu kat dalam mulut

    BalasPadam
  8. suke letak cheese lebih2 ye..hehehe
    lasagna dia terbekkkkkk:)
    ini memang peberet anak no1 neh...tiap2 minggu or dua minggu sekali kena belikan kalo idak majuk...huhuhu

    BalasPadam
  9. wah terbaikkkkk..

    dh laam x makan piza, psl svcs lmbt kalau kt dsara ni.. siput lg laju

    BalasPadam
  10. dah lama tak makan pizza hut nii.. tak tahan tgk ciken wing tuu..

    BalasPadam
  11. dah lama tak merasa makan sedap2 cenggitu..melanjesss boleh??

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com