terkini dan sensasi

Selasa, 28 Jun 2011

blog dan aku

Assalamualaikum...(^ ^)

jalan-jalan sambil makan cekedis kat blog cik ezy tadi... terbacalah pulak tentang segmen dari Mak Dara! jadi teruslah mengedikkan diri untuk join... nak kongsi jugak cerita tentang Mas dan blog!

klik gambar mak dara yang vogue untuk join!

soalan-soalan cepu emas yang perlu dijawap... ada 10 tau!
  • nama blog Mrs Secretary
  • pilih nama tersebut kerana Mas seorang Secretary aka PA
  • tema warna blog sudah tentulah merah... i love red very much!
  • biasanya 3-4 entri sehari... kalau terlebih banyak idea pernahlah sampai 5-6 entri... tapi kalau idea hilang entah kemana 1 entri je! 
  • blog Mas ni ada pelbagai entri... mengenai keluarga, perkongsian ilmu, kisah dan teladan serta tips dan nasihat... semua entri yang ditulis adalah berdasarkan dari apa yang Mas rasa dan percaya! 
  • kenangan pahit setakat ni belum ada lagi... kenangan manis bila berjaya dapat follower seramai 1000 orang dalam tempoh 5 bulan berblog!
  • Mas dah berpuashati dengan follower sekarang... tapi kalau dapat 5000 lagi bagus!
  • benda yang paling disukai ialah wajah-wajah semua follower blog ini... tanpa mereka tidak mungkin blog ini dikenali dan tanpa mereka tiadalah pembaca untuk blog Mas!
  • kata-kata ucapan... wahai blog sayang, setiap hari Mas habiskan masa bersamamu! waktu makan teringatkan kamu, waktu mandi terkenangkan kamu dan waktu tidur termimpikan kamu... sesungguhnya Mas telah jatuh cinta dengan kamu! mencintaimu telah memberikan satu kepuasan pada diri Mas... semoga kita kekal bersama!

12 ulasan:

  1. fulamakkkkkkkk... mak suka kata kata ucapan mas utk blog mas yang tercinta ni... hehehe tks mas sudi join segmen mak ni yer =)

    BalasPadam
  2. kata2 ucapan tu yang mahal tu...
    hahaha...

    BalasPadam
  3. carik follower byk2 kak..
    cayok cayok!
    hehe

    BalasPadam
  4. sudah angau

    haha

    bagus kn ade blog?

    BalasPadam
  5. teruskan semangat tu kak mas ;)
    insyaAllah..moga kak mas berjaya dlm dunia blogging..

    BalasPadam
  6. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA
    hahahaha...sgt2 jatuh cinta dgn blog!
    thanks mak dara..

    BalasPadam
  7. @solomolo
    mestilah mahal..dah fall in love ngan blog ni!

    BalasPadam
  8. @Cik Ezy
    akak cuba yg terbaik...harap boleh follower seramai tu!

    BalasPadam
  9. @Iffah Afeefah
    hahahaha..angau tahap terlampau dah ni! bagi akak blog ni beri kepuasan..

    BalasPadam
  10. @PinKy MoMMa
    harapnya begitulah..
    nak follower beribu2 lemon cam pinky!

    BalasPadam
  11. Aha . Mas leh jadi PA untuk Mak Dara la lepas ni .. ngeh ngeh ngeh ..ucapan pun ishh .. adehh nak nangis pun ada rasanya ...

    BTW, terima kasih mengidolakan saya. Saya buat apa yang saya suka dan terima kasih kerana menyukai apa yang saya suka buat.

    BalasPadam
  12. Macam mana boleh terlepas join nie.. :(

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com