terkini dan sensasi

Ahad, 12 Jun 2011

day 1 : a picture of yourself with 15th facts

Assalamualaikum...(^ ^)

seperti dijanjikan dalam entri ini, maka bermulalah 30 Days Photo Challenge! rasa sangat teruja nak memulakan cabaran ini... semoga keterujaan ini berterusan sehingga hari ke 30!


15 fakta-fakta sah mengenai gambar ini... muka tak didedahkan tau!
  1. gambar ini diambil semasa Mas bercuti di Colmar Tropicale Resort
  2. budak perempuan ini adalah anak sulung Mas bernama Nur Atikah Asyikin
  3. budak lelaki yang didukung ini adalah anak kedua Mas bernama Arfan Zaquan
  4. orang yang tak nampak muka ni adalah Mas
  5. baju oren ni kepunyaan husband Mas... tapi dia bagi pada Mas
  6. beg sling sembonia ini dibeli oleh husband Mas
  7. seluar jeans ini dibeli kat Giant dengan harga RM19.90
  8. jam tangan Seiko tanpa bateri... hanya guna nadi!
  9. gelang tangan emas pemberian husband sempena birthday Mas... tapi dah hilang!
  10. kasut crocs pertama Arfan
  11. gelang tangan batu Swarovski dibeli dengan harga RM30.00
  12. goose ini sangat jinak...hulur tangan je mesti dia datang!
  13. Arfan sangat takut dengan goose ni... siap menangis dengan kuat sekali
  14. tudung ini dibeli di pasar malam dengan harga RM5.00
  15. gambar ini diambil pada tahun 2008
berjaya akhirnya... tunggu cabaran hari kedua esok!

16 ulasan:

  1. kretip la akak ni

    siyes

    igt sekeping sehari hehe

    BalasPadam
  2. hehehe keep it up!(^_^)

    BalasPadam
  3. cam angsa dlm farmville je..
    ekeke..
    troskn smpai 30ari ye kak..
    nt dh siap yg ni ade lg cabaran laen.. hehekk

    BalasPadam
  4. @Miss Ran
    thanks!
    tunggu esok punya gambar ye..

    BalasPadam
  5. @suha
    thanks...
    harap Mas berjaya hingga ke akhirnya!

    BalasPadam
  6. @Cik Ezy Comot
    akak curi kat farmville tu...hehehe
    ok akak akan teruskan, tak akan berputus asa!

    BalasPadam
  7. @Dinas Aldi
    thanks...dah lama tak pakai sling bag tu! hehehehe

    BalasPadam
  8. perghhhh! kene tabah la kak sampai hari ke 30! hehehe...

    part gelang tangan yang husband akak bagi tu, kelakor pulak.. cane leh ilang??? ahahah~

    BalasPadam
  9. nice challenge n pic too... :-)

    BalasPadam
  10. @Sunah Mohammad
    insyallah...akak cuba sehabis baik!
    hehehehe...tak taulah camne boleh hilang!

    BalasPadam
  11. @Mama Amani
    terima kasih! nantikan cabaran hari kedua esok!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com