mrs secretary

Khamis, 16 Jun 2011

day 5 : a picture of something you love

Assalamualaikum...(^ ^)

cabaran diteruskan untuk hari yang kelima... hari ini gambar mengenai sesuatu yang Mas suka! 

  • Mas memang terlalu obses dengan handbag... pantang tengok kedai2 handbag mesti nak masuk dan tengok... tak beli pun takpe, janji dapat tengok handbag yang cantik2 tu pun dah puas hati!
  • inilah antara koleksi handbag Mas... kebanyakannya dari koleksi Carlo Rino dan Sembonia! semua handbag ni Mas beli time sale je, sebab harganya lebih murah! tapi tidak semua handbag Mas dari jenama yang mahal, ada juga yang Mas beli kat pasar malam je... yang penting cantik dan Mas suka!
  • walaupun semua handbag ni Mas jarang pakai tapi tetap disimpan dengan baik... sayanglah kan, semuanya ada sentimental value gitu!
  • handbag merah jenama Nose ni adalah handbag baru Mas... hadiah dari husband sempena birthday Mas! sekarang Mas nak kumpul handbag yang warna terang2 pulak... lepas ni nak beli warna pink, oren dan purple! hehehehehe...

    18 ulasan:

    1. La..samalah kita..akak pun pantang nampak kedai h.bag mesti nak menyinggah..Cik abg pun dah bising..membazir katanya..hehe.

      BalasPadam
    2. ekekeke...akak ni kalo beg main campak2 je..selalu kena marah ngan somi...hehehe beli mahal2 last2 dok berhabuk je..

      BalasPadam
    3. kite pon suke handbag!
      handbag akk byk 2..
      pjam satu kak..
      haha

      BalasPadam
    4. samalah..kdg2 kena perli dgn hubby.. beli beg lagi ke?..

      sory tertag mas pulak.. he..he..
      http://adzriel.blogspot.com/2011/06/contest-kami-kaki-blogging.html

      BalasPadam
    5. Minat yang sama ye. Rasanya memang semua perempuan suka henbeg tak boleh lari darinya kan? hihihihi.........

      BalasPadam
    6. warna terang nampak stylooo huhu..
      sokong kak mas nak cari warna pink tu huhu..bila nak beli, x sabar bg pihak boleh tak ekeke

      BalasPadam
    7. wow!.. zaty ska ngn handbeg nie.. tpi bla zaty bli kena marah ngn mama zaty ... sbb bli wat hiasan .. ehheh

      BalasPadam
    8. @ariana's
      samalah ngan cik abang saya...
      siap cakap lagi, yg kat rumah tu nak buat tukun ke? huhuhuuu

      BalasPadam
    9. @risa
      dahsyatlah akak ni!
      kalau tak nak bagi saya jelah..

      BalasPadam
    10. @Cik Ezy
      boleh je!
      pilih nak yg mana satu? hehehee

      BalasPadam
    11. @Adzriel @ Liza AB
      cik abang Mas pun suka perli, tapi kalau Mas nak beli dia tak kisah sangatlah..

      BalasPadam
    12. @Rahmah Ram Ram
      mungkin ada gak yang tak minat kot?

      BalasPadam
    13. @PinKy MoMMa
      tulah...nampak sangat gorgeous kan?
      akak pun tak sabar nak beli ni, kena pujuk cik abang mintak tolong belikan! hehehehehee

      BalasPadam
    14. @☀ Izzaty Hedry☀
      biasalah tu...kalau dah banyak sgt memang tak terpakai! so yg lain tu buat hiasan jelah...heheheee

      BalasPadam
    15. @Sunah Sakura
      suka sangat!
      nak pulak handbag yg besar2..

      BalasPadam
    16. merah betol

      huhu harap akk berjaye abiskan task yeah

      BalasPadam
    17. tolong blikan kat aku 1 leh takkk??

      BalasPadam

    Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

    Pemilik Blog: Mas Saari
    Email: mas7977@gmail.com