terkini dan sensasi

Sabtu, 18 Jun 2011

demi blog tersayang

Assalamualaikum...(^ ^)

dimaklumkan bahawa terdapat gangguan bekalan elektrik di kawasan perumahan Taman Salak Idaman, Bandar Baru Salak Tinggi... gangguan bermula dari jam 5.30 petang sehingga tak pasti lagi jam berapa! jadi diminta semua penghuni kawasan perumahan ini keluar kemana sahaja supaya tidak kepanasan dan keboringan berada di rumah... laporan dari TNB kot!

disebabkan laporan oleh TNB itu terpaksalah Mas keluar ke Putrajaya supaya tidak seperti cacing kepanasan dirumah... nak update blog pun tak selesa kan? jadi Mas pun lepak kat Dataran Putrajaya! bersantailah di situ sambil update blog... macam tulah kalau dah sayang blog, sanggup apa saja!

ada gaya blogger tegar tak?

10 ulasan:

  1. wah wahhhhh blogger tegar yg sangat2 cute!!!...siannya...ni dah ada api ke belum neh?? mesti panas kan kan kan

    BalasPadam
  2. @risa
    dah ada dah kak!
    boleh sambung berblog dgn aman..

    BalasPadam
  3. Uncle pernah ke cc semata-mata nak update belog sbb kat rumah takde letrik. Takot tak dempat update on the same date!

    haha!

    BalasPadam
  4. hhahhaha... mmg tegar klu cmneh.. nice la kak.

    emm, copy la. tp simple je tu. =]

    BalasPadam
  5. @gedek!
    wahhhh...uncle pun blogger tegar gaklah! sanggup apa saja utk blog..

    cayalah uncle!

    BalasPadam
  6. @trigyy
    hehehehe...rasa lain macam tau kalau tak update! jadi sanggup update kat mana2 je...

    simple but nice!

    BalasPadam
  7. kak mas mmg blogger tegar..
    hehe

    BalasPadam
  8. gaye da ade

    haha

    tapi kalau laptop tkde bteri mmg sedih

    BalasPadam
  9. @Iffah Afeefah
    oklah tu ada gak gayanya! heehehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com