terkini dan sensasi

Sabtu, 18 Jun 2011

saya dan awak [4]

Assalamualaikum...(^ ^)

sempena birthday awak semalam...

saya : happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to abang hensem, happy birthday to you! selamat hari lahir awak... semoga panjang umur dan murah rezeki! awak nak hadiah apa?

awak : wah... siap nyanyi lagi! terima kasih sayang... saya tak perlukan hadiah apa2!

saya : janganlah macam tu... masa birthday saya, awak belikan hadiah dan kek lagi... tak akanlah birthday awak saya tak bagi apa2 pun!

awak : saya bagi awak hadiah sebab nak menghargai segala pengorbanan awak kepada saya selama ini... awaklah sumber inspirasi saya, kekuatan saya, ibu kepada anak2 saya dan kekasih hati saya selamanya... jadi semua itu adalah hadiah yang paling bernilai buat saya!

saya : saya sangat2 terharu awak... awak juga hadiah yang tak ternilai buat saya!

happy birthday awak... i love u!

14 ulasan:

  1. hehhehhe... msti "awak" "saya" sayang lebih kat "saya"

    BalasPadam
  2. erm tlg jwbkan


    i love yu tuuuuu

    BalasPadam
  3. @trigyy
    sayang...
    awak kan adik "saya"! hehehehe

    BalasPadam
  4. @Sal Saari
    apasal sadis lak long!
    patutnya ko happylah tgk kitaorg happy! hehehehe

    BalasPadam
  5. hehe...romantika de amor sama cik abg lor..

    BalasPadam
  6. tetiba nak nyanyi
    sayam menyayammmm cinta dikenangggg:)
    semoga berbahagia selalu ye sis!

    BalasPadam
  7. @Gimi
    kenalah loman2 sikit baru hidup ceria dan bahagia!

    BalasPadam
  8. @risa
    sukalah lagu tu!
    terima kasih kak..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com