terkini dan sensasi

Rabu, 8 Jun 2011

wordless wednesday [4]

Assalamualaikum...(^ ^)


20 ulasan:

  1. kak mas ke anak kak mas yg tulih nih?
    heee

    BalasPadam
  2. hehe..~ nk tergelak bace,.. ni karangan budak darjah berape ni ?

    BalasPadam
  3. @mynameismy
    anak akaklah...sweet kan?
    terharu je bila baca!

    BalasPadam
  4. @zacky786
    janganlah gelak!
    ni anak akak yg darjah 2 tulis khas utk mama dan babahnya...

    BalasPadam
  5. alahai...speachless...pandai sungguh!!! moga ALLAH merahmati anakmu itu...sayang sangat2..1000 kisses from me my dear:)

    BalasPadam
  6. @risa
    terima kasih kak!
    Mas pun speechless bila baca ni...hanya yg dah ada anak je yg memahami kan?

    BalasPadam
  7. entry wordless wednesday ni yg paling tinggi valuenya ;)

    so sweeeeeeet lar kak mas hehe..
    bila la abg long nak besar ni ^_^

    BalasPadam
  8. @PinKy MoMMa
    betul tu, memang tinggi nilainya!

    sweet kan? nanti anak pinky dah besar mesti dia buat camni jugak..

    BalasPadam
  9. the pic really talked and make me cry

    ~terharu

    BalasPadam
  10. anak akak? so sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

    nk anak jugak

    lalalala

    BalasPadam
  11. waahhh. msti kak mas mngis ni kan.. huhu

    BalasPadam
  12. dah lama tak tulis guna pen dan kertas....

    asik main ketok keyboard je..!

    cheh

    BalasPadam
  13. pndainya anak akak, tulisan dia pon dah lawa,
    akan jadi anak yg soleh nanti tu kak, insayAllah, ;)

    ameen.

    BalasPadam
  14. @Miss Ran
    anak akaklah..
    nak anak? kawin cepat2!

    BalasPadam
  15. @gedek!
    hehehehe...zaman skrg, computer lebih diutamakan! pen sudah dilupakan

    BalasPadam
  16. @trigyy
    konpemlah...akak kan ratu airmata!

    BalasPadam
  17. @Aina
    saya lagi terharu...speechless!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com