mrs secretary

Selasa, 5 Julai 2011

dapat kepuasan cukuplah

Assalamualaikum...(^ ^)

(menjawap pertanyaan dari seseorang)


Mas tak mampu nak jadi seperti RedMummy mahupun Ben Ashaari... tapi terasa dan teringin jadi seperti mereka adalah! cuma bukan mudah nak berjaya seperti mereka, perlukan semangat yang kental dan strategi berblog yang mantap... dan paling penting usaha tanpa kenal jemu!

kadang terfikir juga apa matlamat sebenar Mas berblog... saja-saja suka ke ataupun memang nak berjaya dan terkenal! sebenarnya takdelah terfikir untuk terkenal, cuma mahu blog Mas dikenali... cukuplah!  Mas menulis pun sebagai kepuasan sahaja... rasa puas dan seronok bila dapat kongsi pelbagai cerita dan pendapat dengan kawan-kawan blogger yang lain... tapi kalau ada yang jadikan penulisan dan pendapat Mas sebagai panduan lagilah Mas rasa seronok!

mungkin ada yang berkata kenapa Mas update setiap hari sampai 3-4 entri tapi cuma untuk kepuasan... biasanya kalau update banyak camni, nak kejar trafik! memanglah, tapi Mas tak mahu terlalu berharap dengan trafik yang tinggi sedangkan Mas tahu di mana tahap kemampuan sendiri!

biarlah Mas anggap blog ini sebagai kepuasan sahaja... ada rezeki adalah!

13 ulasan:

  1. Betul tu kak,
    Janji kite puas dgn apa yg kite buat kak, ;)

    BalasPadam
  2. betol kak..
    jnji kite puas..
    =)

    BalasPadam
  3. hehhe..perli ek..Khalis suka tulis banayk2,,kalau tulis sikit2 rasa sedih je..tak puas

    BalasPadam
  4. sekadar utk menghiburkan hati setiap hari..tempat meluah perasaan kan kak mas ;)

    sebab fb dh smakin membuhsankan hahaha..jadi tumpu pada blog pula ;p

    BalasPadam
  5. hehhe..tapi kan manusia tak pernah puas...tapi menulis kalau satu kepuasan kena teruskan..jom kalah red mummy..mood pasan je lebey..ekeke

    BalasPadam
  6. uncle berbelog sebab nak menggatal...

    haha!

    BalasPadam
  7. adohhh..kelakar baca komen uncle gedek...ahahahahahahhahah...

    akak, usaha tangga kejayaan! jangan paksa diri, tapi jalan pelan2..hehehe..

    BalasPadam
  8. zla kenal blog mas:)...betol Mas, zla pon rasa berblog mcm syok sendiri, tp hentam jerla..utk alihkan perhatian zla ke tempat shopingg kot..cam xlogik kan?

    BalasPadam
  9. betol2

    tggu rezeki slpas berusaha

    BalasPadam
  10. Kepuasan hati lebih memuaskan kan? :)

    BalasPadam
  11. betul..betul..yg tu yg penting... :)

    BalasPadam
  12. good luck kak mas. bagus la ada rase kpuasan cmtu. tp, kak mas pndai b'kata-kata. edi tak pndai nk mgarang. sbb tu buat post merapu2x...

    BalasPadam
  13. yang penting kepuasan kak :D .. syok bila tulis dan share sesuatu di blog

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com